• 0

Viber želi da vam pomogne da se pridržavate novogodišnjih odluka tokom cele godine

Jeste li već odustali od novogodišnjih odluka?

  • 0
Viber novogodišnje odluke

Foto: Rakuten Viber

Verovatno smo, kao i svakog januara, nedavno svi doneli novogodišnje odluke da u predstojećih 12 meseci postanemo najbolja verzija sebe.

Međutim, neki od nas već su gotovo i zaboravili na te odluke. Ići ka zacrtanim ciljevima tokom dužeg vremenskog perioda prilično je teško – zapravo, jedini način da ne prekršite svoje novogodišnje odluke jeste da ih uopšte ni ne donosite.

Ipak, ukoliko ste odlučni u tome da napravite pozitivne promene u svom životu, Viber želi da vam pomogne.

U vezi sa tim, na Viberu ćete pronaći četiri stuba koji će vam pomoći da ostanete dosledni i učiniti vas zdravijim i srećnijim:

Zdravlje

Redovni preventivni zdravstveni pregledi poboljšaće vaše opšte stanje, a dugoročno će prijati i vašem novčaniku.

Počnite tako što ćete sve preglede zakazati odjednom i upisati ih u svoju kalendar aplikaciju. Zatim ih dodajte u Moje beleške (eng: My Notes) na Viberu i napravite podsetnik za svaki od njih jednostavno – jedan dodir i zadržavanje prsta na poruci.

Da li ste znali da na Viberu postoji čet-bot posvećen ženskom zdravlju – i to na više jezika, među kojima je i srpski?

Putem tog čet bota Svetske zdravstvene organizacije podiže se svest i nude saveti u vezi sa prevencijom raka dojke, a možete dobiti i druge dragocene informacije o temama zdravlja kod žena.

Ukucajte "zdravlje žena" (eng: women's health) u pretragu i počnite da se informišete o najčešćim zdravstvenim stanjima.

Produktivnost

Grupni pozivi pomažu da se projekti brže završe jer se momentalno razreši svaka potencijalna zabuna i svi ciljevi se postave odjednom. Viber nudi visokokvalitetne video pozive sa jasnim i čistim zvukom za do 40 ljudi.

Možete koristiti i ankete u grupnim četovima kada je potrebno da se donese odluka – tako ćete uštedeti vreme i na demokratičan način skratiti preduge diskusije.

Hobiji i zabava

Biti produktivan i usredsređen na važne stvari ne znači da bi trebalo da ignorišete ostale aspekte života – treba se i zabavljati i uživati u slobodnom vremenu. Ravnoteža između konzumiranja i lične kreacije tajna je uspešnog i zadovoljnog čoveka.

Uz opcije koje predstavljaju srž aplikacije, Viber nudi mnogo zabavnog sadržaja: počev od široke lepeze igrica i kvizova, preko prilike da stvarate sopstvene komplete stikera i gifova, do razonode putem brojnih objektiva proširene stvarnosti (eng: Augmented Reality Lenses).

Osim toga, Viber ima i poseban prozor u kojem se konstantno pojavljuje novi sadržaj koji kreiraju brojni zvanični partneri Vibera. Sve vrste medija, javnih ličnosti, vlade i nevladine organizacije... Lista je beskrajna, a ekran "Istraži" (eng: explore screen) daje vam brz pogled na najnovije vesti.

Porodica

Središte vašeg sveta jeste porodica – kako biste se osećali spokojno, neće škoditi da im redovno pokazujete ljubav i dajete podršku. Kada se sve sabere i oduzme, najvažniji u životu jesu dobri odnosi, mesto gde se čovek oseća kao deo nečeg većeg i sloboda da se bude svoj.

Te vrednosti su i suština Vibera – postarajte se da se povežete sa bližnjima, da naprosto kažete "zdravo" ili pošaljete neki mim koji je u trendu, i tako im stavite do znanja da mislite na njih.

Ne zaboravite da koristite opciju Želje (eng: Wishes), u okviru koje su dostupne čestitke za brojne prilike poput rođendana, imendana i zvaničnih praznika.

Biti odvojen od porodice može da bude izazovno, posebno ukoliko usluga rominga nije dostupna. Viber ima rešenje i u tom slučaju, Call Out opcija omogućuje vam da vršite jeftine međunarodne pozive direktno iz Viber aplikacije, i da tako razgovarate čak i s onima koji nemaju instaliran Viber.

I na kraju, ali ne i najmanje važno – uživanja radi, ali i kako biste pospešili stil života vas i vama bliskih ljudi, koristite Viber stiker paket posvećen zdravlju, produktivnosti i jačanju ličnih veza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok