Vreme čitanja: oko 2 min.

Želite da budete influenser? AppGallery vam nudi najbolje aplikacije za pravljenje klipova na Huawei telefonu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Huawei se postarao da vam sve potrebne aplikacije budu dostupne kroz samo dva klika, direktno sa AppGallery prodavnice

  • 2
Huawei Nova 9 Foto: Nikola Tomić

U današnjem dobu društvenih medija, sve više ljudi želi da postane influenser i stvori svoju onlajn prisutnost. Huawei je prepoznao ovaj trend i na svojoj AppGallery platformi nudi najbolje aplikacije za pravljenje video sadržaja na njihovim telefonima.

Ako ste novi u ovom svetu, AppGallery ima sve što vam treba da započnete svoju influensersku karijeru. Od aplikacija za editovanje snimaka do onih koje vam pomažu da napravite savršene selfije, sve se može pronaći u AppGallery-u.

Jedna od najboljih aplikacija za editovanje video snimaka je svakako CapCut. Ova aplikacija vam omogućava da lako editujete svoje video zapise i da im dodate specijalne efekte, muziku i tekst. Takođe, možete podesiti brzinu snimka, promeniti boje i kontrast, i uraditi mnoge druge stvari koje će vaše snimke učiniti još atraktivnijim.

CapCut AppGallery Foto: PA

Pored CapCut-a, AppGallery nudi i druge popularne aplikacije za pravljenje video sadržaja, poput TikToka, Instagrama i YouTube-a. TikTok je jedna od najpopularnijih aplikacija za stvaranje kratkih video klipova, a Instagram nudi razne alate za uređivanje fotografija i videa. YouTube, sa druge strane, nudi neograničene mogućnosti za stvaranje dugih video klipova.

Kako radi AppGallery u praksi?

Odmah nakon što otvorite AppGallery koji se već nalazi na vašem pametnom Huawei telefonu, videćete sve popularne aplikacije izdvojene. Kada pritisnete install prve željene recimo Google aplikacije, uz skidanje te aplikacije skinuće se i Gbox, aplikacija treće strane koja je tu da omogući lako i neometano skidanje svih Google aplikacija sa AppGallery prodavnice.

Nakon toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gbox-a. Kada budete želeli da skinete neku Google aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Uskoro stiže nova Huawei P serija vrhunskih telefona

Pored toga što je tehnološki gigant vredno radio na značajnom poboljšanju svog ekosistema kroz AppGallery prodavnicu, ovog proleća nam sprema i novu P seriju mobilnih telefona. Od prve Huawei P8 serije koja je ostavila jak utisak na tržištu pametnih telefona, pa sve do danas, ovi uređaji su uvek predstavljali sinonim za najbolju kameru u sferi inovativnih gedžeta.

Ovog proleća kompanija Huawei će na evropska tržišta doneti pametni telefon sledeće generacije, najsavremeniji uređaj za sve one koji vole kvalitetnu fotografiju i izvanredan dizajn, a možemo vam reći da jedva čekamo da ga testiramo i prenesemo vam naše utiske.

Uz najbolje aplikacije za pravljenje video sadržaja i najnovije Huawei telefone, vaš put ka influenserskoj slavi može početi sa samo nekoliko klikova. Neka vaša kreativnost procveta uz Huawei i AppGallery.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    13. jul 2023 | 16:07

    Nekada sam u AppGallery našla sasvim solidnu aplikaciju za obradu slika, možda tamo vredi da pogledaš?

  • Mia

    19. jun 2023 | 22:22

    plašila sam se da neče da radi, ali zbog toga što Gbox koji se automatski skida iz AppGallery, sve funkcije, postovi, trenutne, filmovi rade:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA