Vrednost IOTA kripto-valute skočila 10%, u čemu je tajna ovog tokena?

Osnovna mana koja se pripisuje većini kriptovaluta jeste zavisnost od blokčejna ili neke druge valute, poput dolara. Međutim, pojavila se IOTA, digitalna valuta koja se oslanja na Tangle tehnologiju i lot uređaje.

Komentari

 • Srefan

  Da li mi mozete molim Vas reci gde da se obratim da kupim akcije IOTA kripto valute?

 • Milo$

  Možete li da prokomentarišete nešto o "Cloud coin" i RAIDA Tech..

  • Goran

   @Milo$

   CloudCoin kao prva cloud kripto valuta zavređuje posebnu pažnju. Izazovi koje sa sobom nosi su identični izazovima upotrebe cloud tehnologije u bilo kojoj drugoj oblasti. Pouzdanost je svakako na višem nivou dok mnogi korisnici u pitanje dovode privatnost, ma koliko to pitanje bilo plod spekulacije. Veliko je pitanje da li će sumnje u privatnost nadjačati prednosti cloud tehnologije? Ukoliko CloudCoin pokaže da čuva anonimnost svojih korisnika čeka ga sjajna budućnost.

  • Goran

   @Milo$

   RAIDAtech je tehnologija na kojoj se zasniva funkcionisanje CloudCoin-a. Razvijena je i aplikacija CloudCoin Wallet koja na istoj platformi podržava CloudCoin, što je veoma afirmativno. Radi se o inovativnoj platformi koja podržava mnogo širi spektar primena nego što je to kripto valuta CloudCoin. Pojednostavljeno rečeno radi se o platformi sličnoj blockchain-u ali tehnološki naprednijoj. Ipak, tvrdnja da sistem ne može biti hakovan deluje previše smelo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima