Besplatna zimska škola programiranja coDEsign 2020: Prijavite se i obezbedite svoje mesto

U ponedeljak, 3. februara, počinje Zimska škola programiranja i dizajna coDEsign2020 i trajaće do nedelje, 9. februara

  • 0
Co-design 2020, Link Group

Foto: Link Group

Ono što je sjajna vest za sve zainteresovane srednjoškolce i osnovce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna jeste da je ostalo još malo slobodnih mesta.

Zato, požurite i prijavite se što pre i obezbedite sebi mesto na nekom od zanimljivih predavanja ili radionica. Sve što treba da uradite kako biste postali polaznik jeste da se prijavite besplatno putem coDEsign sajta.

Iskoristite raspust na najbolji način – naučite nešto novo

 

CoDEsign2020 je odlična prilika za sve srednjoškolce da maksimalno iskoriste raspust kako bi stekli nove prijatelje, ali i korisna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare perspektivnu karijeru.

Organizatori coDEsigna su Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), kao i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), koje već godinama na ovaj način promovišu moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Kao što je i ranije bio slučaj, celokupan program ovogodišnjeg coDEsigna održaće se u najmodernije opremljenim učionicama i amfiteatrima. Svi polaznici će imati priliku da stečena znanja u praksi isprobaju na savremenim računarima i ostaloj pratećoj tehnologiji.

Kreirajte svoj prvi sajt na besplatnim radionicama

 

Preko 35 vrhunskih predavača koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima i pomoći im da savladaju C#, Photoshop, WordPress, JavaScript, AutoCAD i mnoge druge korisne programe.

Ukoliko ste se pitali kako se prave ikonice za Android i iPhone mobilne telefone, stvaraju GIF animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicama coDEsigna pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i dobijete odgovor na sva vaša pitanja.

Prisustvo na radionicama coDEsigna je potpuno besplatno, ali s obzirom na to da iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje, neophodno je da na vreme pošaljete prijavu kako biste rezervisali svoje mesto na željenim radionicama i predavanjima.

co-design 2020, Link Group

Foto: Link Group

Deo programa i za osnovce: coDEsign JUNIOR2020

 

Pored srednjoškolaca, priliku da učestvuju u coDEsignu imaće i učenici osnovnih škola, za koje smo posebno kreirali program osmišljen isključivo za njih.

Ove radionice pružiće osnovcima priliku da naprave prve programerske korake i da se na interesantan način upoznaju sa IT sektorom, koji im u budućnosti može obezbediti perspektivnu karijeru i odlično plaćen posao.

Obezbedite svoje mesto na vreme

 

Za Zimsku školu programiranja vlada veliko interesovanje pa imate još malo vremena da se prijavite kako biste pohađali radionicu ili predavanje koje želite.

CoDEsign2020 predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA