• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Upiši kurs programiranja i preuzmi 130 eur

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prijavi se sada i preuzmi 130 evra popusta za najbolji kurs programiranja u regionu. Nakon savladanog programa, kandidati odmah dobijaju odlično plaćenu praksu i karijeru sa platama od nekoliko hiljada evra

  • 1

Foto: Promo/ Kompanija Qunatox Technology

Quantox Academy, koja posluje u okviru kompanije Quantox Technology, jedne od najvećih i najbrže rastućih development firmi u Srbiji koja trenutno ima preko 550 zaposlenih organizuje programe obuke za programere početnike, koji do sada nisu imali nikakvog iskustva sa programiranjem.

Dobra plata, kreativan posao i mogućnosti konstantnog napredovanja samo su neki od faktora rasta broja zaposlenih u IT sektoru, a prosečne plate idu i preko 1600 eur.

Ovo je možda jedan od najboljih i najbržih programa obuke u Srbiji i regionu, pošto Vas direktno priprema za posao i projekte na kojima se radi za trenutne klijente. Nastava može da se prati i online.

Quantox Technology je krajem prošle godine obezbedio investiciju od 20 miliona evra od slovačkog Sandberg Capitala sa ciljem da omogući okupljanje talenata u IT-ju, kao i strateško globalno širenje kompanije.

U okviru ove last minute ponude prijavite se za kurs i preuzmite poklon popust od 130 popunjavanjem kratkog formulara na ovom linku.

Postoji 5 osnovnih programa, a punjavanjem linka iznad možete se i konsultovati sa nama ukoliko niste sigurni koji program bi bio najbolji za Vas, a plaćanje može i na rate:

  • Java - ukupan fond od 200 časova - 97 eur mesečno  
  • Php - ukupan fond od 200 časova - 97 eur mesečno  
  • React - ukupan fond od 129 časova - 97 eur mesečno  
  • Osnovi front end programiranja - 72 eur mesečno
  • Manuelno testiranje softvera - ukupan fond od 72 časa - 47 eur mesečno

Programi traju od 4 do 9 meseci, po dva puta nedeljno, u popodnevnim časovima. U pitanju su online predavanja i kursevi licencirani i od ministarstva prosvete. Dan pre programa dobijate sav materijal, predavač se uključuje online, a nakon programa dobijate celokupan materijal. Konsultacije sa predavačima su moguće i u Quantox kancelarijama širom Srbije.

Foto: Promo/ Kompanija Qunatox Technology

Back end obuka

Back end razvoj se sastoji od mnogo različitih delova, uključujući server, aplikaciju i bazu podataka, ali ne ograničavajući se samo na njih. Jednom kada uđete u aplikaciju, ona čuva podatke u vašoj bazi podataka na vašem serveru što zauzvrat pomaže ispravnom funkcionisanju vašeg veb sajta i obezbeđuje bolje iskustvo za krajnjeg korisnika.

Backend razvoj je od suštinskog značaja za sve onlajn sajtove jer takođe pruža ključne podatke koji se mogu iskoristiti kako bi bolje razumeli vašu publiku. Spremite se da naučite tehnologije iza kulisa kompanija kao što su Twitter i PayPal.

U okviru Back End-a imate mogućnost da birate između dve obuke: Java i Php.

Front end obuka

Sve ono što vidite na veb stranici, kao što su linkovi, animacije, dugmići za poziv na akciju i još mnogo toga, kreirao je front end veb programer. Front end programer je odgovoran za dizajn i implementaciju interfejsa. Korisnicima je potreban interfejs kako bi mogli da pristupe određenoj aplikaciji. Veb dizajner je zadužen za izgled i dizajn veb stranice, dok front end programer vodi računa da dizajn radi na mreži koristeći jezike kodiranja kao što su CSS, HTML i JavaScript.

Front end programeri se fokusiraju na to kako aplikacija izgleda, dok se back end programeri fokusiraju na to kako aplikacija radi. Front end programer je zadužen za kreiranje teme, stila, prezentacije i slika. U okviru Front end-a možete da pohađate React obuku na Quantox akademiji.

Manuelno testiranje softvera

Testiranje softvera je proces procene i verifikacije da softverski proizvod ili aplikacija funkcionišu na način na koji bi trebalo da funkcionišu. Svrha testiranja softvera je da se identifikuju greške, praznine ili nedostajući zahtevi u suprotnosti sa stvarnim zahtevima.

Prijavite se za kurs i preuzmite poklon popust u iznosu od 130 eur popunjavanjem kratkog formulara na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok