Tesla televizori: 5 godina garancije za kupovinu do kraja godine

Tesla tim je ponovo rešio da obraduje domaće potrošače uz 5 godina garancije za Tesla televizore kupljene do kraja 2019. godine

  • 0
Tesla televizori 5 godina garancije Foto: Promo/Tesla

Predstavnici brenda Tesla danas su saopštili da kupovinom bilo kojeg Tesla televizora do 31. decembra 2019. ostvarujete 5 godina garancije. Dovoljno je da kupljeni proizvod registrujete na www.teslapoklanja.com (najkasnije 30 dana nakon kupovine i uz priloženi fiskalni račun) kako bi standardnu garanciju od 3 godine produžili na pet godina bez briga. Kako smo saznali, prilikom online registracije neophodno je da priložite fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine, a produžena garancija važi samo za Tesla TV uređaje kupljene na teritoriji Republike Srbije.

U Tesla timu ističu da Tesla televizori isporučuju sliku bez konkurencije u svojoj klasi. „Zahvaljujući kvalitetu izrade i pažljivo odabranim komponentama, možete da gledate svoje omiljene filmove i TV programe u najboljem svetlu, a bez ’dečjih bolesti’ od kojih često pate proizvodi iz iste cenovne kategorije. Uz čistu sliku, kristalno jasan zvuk, jednostavno podešavanje, veliki izbor dijagonala i dizajn koji se uklapa u svaki prostor, Tesla televizori nude najraznovrsniju zabavu koju savremeni mediji mogu da vam pruže i kvalitet koji je za klasu iznad cene“, izjavili su predstavnici Tesla tima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA