• 0

Sačuvajte zdravlje vaše porodice - Izaberite Levoit

Filtriranjem zagađivača možemo sačuvati naše i zdravlje naših najbližih

  • 0
Levoit prešćovač vazduha

Foto: Promo/Levoit

Vazduh u zatvorenoj prostoriji je i do 5 puta zagađeniji od spoljašnjeg, a zagađivači se nalaze svuda oko nas – izduvni gasovi, proizvodi za čišćenje, cigarete, i mnogi drugi. Jednako zabrinjavajući su i alergeni poput grinja, plesni, polena i peruti kućnih ljubimaca koji se velikom brzinom nakupe u vazduhu i onemogućavaju nam da pravilno dišemo.

Filtriranjem ovih zagađivača možemo sačuvati naše i zdravlje naših najbližih. Zato je važno da u domu imamo idealnog saveznika koji će nam pomoći da ne brinemo o kvalitetu vazduha. Levoit prečišćivači su kreirani da bi uneli besprekornu svežinu u naše okruženje, a zbog svog kvaliteta su sa razlogom brend broj 1 prečišćivača vazduha u SAD.

Svi Levoit uređaji poseduju True HEPA tehnologiju - najefikasniji filter vazduha koji je danas dostupan. Njegove najveća prednost je što uklanja čak 99,97% štetnih čestica, a posebno je značajno što ne proizvodi ozon, kao i ni druge štetne nusproizvode. Osim True HEPA tehnologije, imaju i preliminarni filter i filter aktivnog ugljenika za efikasnu, trostepenu zaštitu.

Levoit prešćovač vazduha

Foto: Promo/Levoit

Kako bi utvrdili koji model prećišćivača najviše odgovara vašim potrebama, potrebno je da sagledamo više faktora, kao što su veličina prostora i tehničke specifikacije uređaja. Naša preporuka su sledeći modeli Levoit uređaja, koji će se savršeno uklopiti u svačiji dom – i budžet.

  • Levoit Core 300 True HEPA – Pažljivo dizajniran da se uklopi u bilo koji prostor, koristi naprednu tehnologiju kako bi svaki deo doma ispunio svežim vazduhom.
  • Levoit Core P350 Pet Care True HEPA – Namenjen vlasnicima kućnih ljubimaca, efikasno hvata čestice krzna, peruti, upija i uklanja mirise životinjskog porekla, tako da dom uvek miriše sveže.
  • Levoit Vital 100 True HEPA – Sa efektivnim rasponom do 28 kvadratnih metara, savršen je za dnevne sobe, spavaće sobe i kancelarije.
  • Levoit LV-PUR131 True HEPA – Efektivno pokriva čak 33 kvadratna metra, što ga čini sjajnim izborom za veće prostorije.
Levoit prešćovač vazduha

Foto: Promo/Levoit

Najnoviji tendovi ukazuju na to da sve više vremena provodimo u zatvorenom prostoru zbog čega su Levoit prečišćivači neophodni saveznici našeg zdravlja. Uklanjanje nevidljivih čestica može pružiti olakšanje onima sa alergijama, a istovremeno preventivno sprečiti nastajanje ozbiljnih zdravstvenih problema, omogućavajući nama i našim najbližima da samouvereno udišemo čist i bezbedan vazduh. Uverite se i sami zašto su Levoit uređaji među najprodavanijim prečišćivačima na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima