HOROR: Prodao bebu kako bi sebi kupio IPHONE

Ova monstruozna trgovina odigrala se pre skoro godinu dana u kineskom gradu Tongan u provinciji Fuđen

  • 14

Jedan 19-godišnji otac iz Kine odlučio je da proda svoju ćerku od 18 meseci, kako bi sebi mogao da priušti novac za iPhone i motor.

iPhone će vas upozoravati ako vas šef PRATI i PRISLUŠKUJE!

Ova monstruozna trgovina odigrala se pre skoro godinu dana u kineskom gradu Tongan u provinciji Fuđen, a muškarac je identifikovan samo kao Duan. On je svoju bebu prodao za 23.000 jena, što je oko 3.500 dolara, a prema izveštajima bilo je i cenkanja.

Otac deteta još uvek nije završio srednju školu, dok je majka maloletna.

Duan je tražio kupca za svoje dete preko kineskog chat servisa QQ. Ispostavilo se da je kupac dete kupovao za svoju sestru.

Majka nesrećne bebe je takođe identifikovana i pritvorena, a tom prilikom je izjavila da "nije znala da je ilegalno prodati dete".

I otac i majka su osuđeni. Kazna nije maksimalna jer je sudija smatrao da su teški uslovi života uticali na njihovu odluku, pa je tako otac dobio tri godine zatvora, a majka dve i po godine uslovno.

S obzirom na to da biološki otac i majka nisu u mogućnosti da se staraju o detetu, o 18-godišnjoj devojčici brine sestra muškarca koji je i kupio dete.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    8. mart 2016 | 14:48

    I kako radi telefon

  • Istina

    8. mart 2016 | 17:51

    Na kraju, happy end. Dete je rodjeno,zivot stvoren, bice zbrinuto osobom koja zeli, a ne moze da rodi, a ima sredstava. Bioloski roditelji su mladi, naucili su lekciju, i u vidu zatvora, i u vidu javnog etiketiranja. Ovo je kraj smesne price devetnaestogodisnjeg caleta tinejdzera budale, a pocetak lepe price o bebi o kojoj se starati neko ko ume da voli, i ceni, a ne da prodaje zivot. Dobro je da barem nije majka abortirala... ipak su imali volje da pokusaju da postanu tinejdz roditelji...ocigledno, bezuspesno.

  • Endokin

    8. mart 2016 | 23:14

    Cuj teski uslovi zivota, uzeo da kupi iphone i motor... kakav je to sud?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA