Pretvorite vaš iPhone u ručnu konzolu za igranje! (FOTO) (VIDEO)

Igrice na smartfonima su sve popularnije, a posle pojave ovog uređaja, sigurni smo da će igranje na iPhoneu biti još bolje

  • 1

Ako imate najnoviji model iPhonea, model 5 i 5s, ili iPod touch pete generacije, a obožavate da se igrate, onda je ovo gedžet koji je stvoren za vas.

U Logitech Powershell ubacujete svoj telefon i bukvalno dobijate ručnu igračku konzolu, koja malo podseća na PS Vitu i ostale konzole tog tipa.

Ukoliko ste umorni od stalnog prevlačenja prstima po ekranu, ovo će vam mnogo olakšati posao i sigurno doneti prednost u igranju jer imate punu kontrolu u svojim rukama.

Uređaj sa desne strane ima četiri dugmića - A, B, X, Y - koja podsećaju na one sa Xboxa, a sa leve strane, dugme koje koristite za kretanje. Na gornjoj strani sa leve i desne strane su još dva dugmeta koja podsećaju na one koje poseduju Playstation džojstici.

Duže igranje će bukvalno pojesti vašu bateriju. Da se to ne bi desilo, Logitech Powershell ima u sebi dopunjivu bateriju od 1.500 mAh koja će omogućiti još duže vreme igranja.

Odlična stvar je što korišćenje ovog gedžeta ne ometa standardne funkcije telefona. I dalje se možete javljati na pozive, slati poruke, gledati slike... Dugmići sa strane telefona su uvek dostupni i ne morate vaditi telefon da biste ih koristili.

Ukoliko ne možete da se igrate bez zvuka, gedžet poseduje i standardan ulaz za slušalice od 3,5 mm.

Slim dizajn i njegova lakoća omogućiće još lakše nošenje gde god da krenete.

Cena uređaja je 99 dolara u pretprodaji i za sada se može poručiti samo u Americi.

(Telegraf.rs/TechChrunch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA