Otkriven jailbreak za iOS 7

Hakerski tim evad3rs izbacio je dugo očekivani program koji donosi brojna unapređenja za iOS7. U pitanju je evasi0n softver koji "otključava" vaš uređaj

  • 17

Za sve ljubitelje hakovanja i rutovanja iPhonea, iPada ili iPoda praznici stižu ranije ove godine. Poznati hakerski tim evad3rs izbacio je svoju dugo očekivanu verziju jailbreaka kojim korisnici mogu "otključati" iPhone, iPad, iPod i Apple TV, a koji donosi brojna poboljšanja.

Jailbreak je jedan vid hakovanja koji omogućava korisnicima da pristupe celokupnom sistemu vašeg telefona, tableta ili nekog drugog uređaja, i da sam sistem menjaju po svojoj želji.

Jailbreak vam omogućava da instalirate razne programe i otključate telefon da radi na različitim mrežama. Kada jailbreakujete telefon, dobijate aplikaciju Cydia koja vam omogućava da menjate dizajn ikonica, pozadina, status bara, tastature i još dosta korisnih stvarčica.

Stvari koje su vam potrebne za ovo su: minimum Windows XP ili Mac OS X, instaliran iTunes, iPhone, iPad ili iPod koji radi na verzijama softvera od 7.0 do 7.0.4.

Prema evad3rs hakerskom timu neće vam trebati više od pet minuta vremena.

Ukoliko se odlučite da sami otključate telefon, preporučljivo je da backupujete uređaj koristeći iTunes ili iCloud za svaki slučaj, jer može doći do gubitka podataka.

Detaljnije informacije, kao i download link možete pronaći na sajtu projekta evasi0n.

Kao što smo već pomenuli, ukoliko ne znate kako se ovo radi, bolje i ne pokušavajte ili makar pogledajte razne tutorijale po internetu.

(Telegraf.rs / Izvor: The Verge)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA