Igrica se pojavila juče i već ima 30 miliona igrača: Za PUBG-om su odlepili svi (FOTO) (VIDEO)

Broj igrača raste iz dana u dan, što je dovelo do toga da se PUBG Corp nađe u prilično elitnom društvu

  • 0

Playersunknown's Battlegrounds (PUBG) je još u beta fazi prikupio veliki broj fanova, a developer PUBG Corp sada je konačno objavio prvu zvaničnu verziju ove video-igrice koja je dostupna svima.

Nalazite se na pustom ostrvu i imate samo jedan cilj - DA PREŽIVITE: Ova igrica preti da ugrozi Counter-Strike, LoL i Dotu!

Pored objavljivanja zvanične verzije, ova kompanija ima još jedan razlog za slavlje - 30 miliona igrača PC i Xbox One verzije, piše "The Verge".

Broj igrača raste iz dana u dan, što je dovelo do toga da se PUBG Corp nađe u prilično elitnom društvu. Naime, Blizzardov Overwatch je 30 miliona igrača imao tek nakon 11 meseci prodaje. Sa druge strane, Activisionov Destiny je posle osam meseci imao 20 miliona igrača.

Foto: Telegraf.rs

Ono po čemu je ova igrica specifična i zbog čega nas je kupila posle par minuta igranja je potpuno drugačiji gejmplej.

Priča je sledeća. 100 igrača biva izbačeno iz aviona na pusto ostrvo bez ikakve opreme, a nakon sletanja sa padobranom cilj je što brže doći do nekog oružja, municije, opreme, lekova i ostati jedini preživeli.

Foto: Telegraf.rs

Nakon što smo uspeli da svom junaku sakupimo malo opreme, krenuli smo u obračun sa ostatkom igrača. Borba je ista kao i u ostalim pucačinama,  s tim što je potrebno razviti dobru taktitku kako bi imali šanse za pobedu.

Pokušati da ostanete jedini preživeli na ostrvu na kojem se pored vas nalazi još 99 drugih ljudi pokazalo se kao dobra ideja.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA