Ovo su besplatne igre nedelje za najduži vikend u karantinu

Igre Just Cause 4 i Wheels of Aurelia predstavljaju besplatnu ponudu nedelje na Epic Store-u

  • 2

Najduži vikend vanrednog stanja, uvedenog zbog epidemije korona virusa, upravo je pred nama, a jedan od načina da prekratite sebi vreme prinudnog karantina jesu video igre, koje ovih dana brojni izdavači poklanjaju besplatno.

Igre Just Cause 4 i Wheels of Aurelia predstavljaju besplatnu ponudu nedelje na Epic Store-u, a da biste do njih došli potrebno ih daunloadujete putem svog profila, ondnosno da kreirate isti ukoliko ga već nemate.

Just Cause 4 je akciona avantura koja, kao i prethodni nastavci, prati dogodovštine agenta Rika Rodrigeza, na putu do konačnog rušenja diktature na tropskom ostrvu. Iako joj sama priča, tj. radnja, nije jača strana, "četvorka" ponajviše od svih prethodnih nastavaka obiluje brojnim gedžetima, vozilima, letelicama, plovilima, objektima i lokacijama za uništavanje. Jedna od glavnih odlika igre su fenomenalni efekti ekstremnih vremenskih nepogoda: tornada, mećava, peščanih oluja...

Dakle, reč je o jednom od lošijih nastavaka te franšize, koji obluje neiskorišćenim potencijalima svega što igra nudi igraču, ali s obzirom na to da je besplatna, ne vidimo nikakav razlog da se na nađe i na vašem računaru, makar i za to malo vrhunske zabave što ima da ponudi.

Igru Just Cause 4 možete možete naći na ovom linku.

Za razliku od esplozivne akcije Rika Rodrigeza, igra Wheels of Aurelia je vizuelna avanturistička novela čija je radnja smeštena u Italiju iz 1978. godine. Glavna junakinja tokom vožnje putem Via Aurelia upoznaje niz neobičnih suputnika...

Priča ove neobične igre, prikazana je u izometrijskoj perspektivi, i predstavlja beg u neka starija i vedrija vremena. Avanturističku novelu Wheels of Aurelia možete pronaći na ovom linku.

Obe igre biće dostupne za besplatan doauload zaključno sa 23. aprilom u 17 sati.

Video: Bahati gejmer poludeo zbog igrice i demolirao televizor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    18. april 2020 | 09:11

    Sta da igramo mi, koji smo sirotinja i nasi racunari ne podrzavaju tako jake igre, a pritom nemamo ni playstation?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA