Tajvanski "Pokemon deda" svoju omiljenu igricu sada "pika" na 64 telefona

A zbog velikog broja telefona na prednjem delu njegovog dvotočkaša, mediji su ga prozvali "paun bicikl"

  • 1

Čen San-juan, širom interneta poznat kao tajvanski "Pokémon Go deda", unapredio je svoj bicikli koji koristi za igranje svoje omiljene igrice, montirajući na njega čak 64 pametna telefona na njegov upravljač.

Fotografije simpatičnog starca, na kojima se vidi kako igra Pokémon Go na 11 telefona prikačenih na njegov bicikl, postale su viralne 2018. godine. Tokom protekle dve godine, ovaj "gejmer penzos" stalno je dodavao nove telefone na svoj bicikl. Prošle, 2019. godine, koristio je 45 uređaja, na kojima je pokušavao da iz sve pohvata.

U intervjuu, koji je dao 2018, Čen je objasnio da počeo da igra Pokémon Go kada ga je unuk naučio, i da se igricom potpuno zarazio. Takođe, je rekao i da igra igru samo da bi hvatao i apgrejdovao retke pokemone, i da retko kada učestvuje partijama za više igrača. A zbog velikog broja telefona koji se nalaze na prednjem delu njegovog dvotočkaša, mediji su ga prozvali "paun bicikl".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA