Čuveni Srbin se vraća u igru: Niko Belić ponovo hara Liberti Sitijem

Novi GTA Online dodatak donosi elitnu prostituciju kao biznis, nove pljačke i dosta slobodnih aktivnosti za Nika...

  • 9
Grand Theft Auto IV, GTA, Niko Belic Foto: Rockstar Games

Pošto se GTA VI neće pojaviti u skorije vreme, Rockstar Games i dalje aktivno održava GTA 5 u životu, primarno sa dodavanjem novih sadržaja u vidu dodataka za GTA Online.

Izgleda da je najveći apdejt za GTA Online do sada u pripremi, što je developer i potvrdio, ali je ostao dosta misteriozan po pitanju konkretnih informacija. Nove informacije o budućim planovima za GTA Online stižu zahvaljujući dojavljivaču poznatom kao "markothemexicam ", koji se bolje pozabavio novinama za ovaj naslov.

GTA Niko Belić Printscreen: reddit/markothemexicam

Prema informacijama koje su se nedavno pojavile u javnosti, novi dodatak za GTA Online doneće elitnu prostituciju kao biznis, čime će se pripremiti teren za navodno kasniji, poslednji apdejt koji će GTA Online dobiti tokom decembra.

Otkriveno je da će decembarski apdejt doneti potpuno novu lokaciju pred igrače i da će to biti ni manje, ni više nego Liberty City, grad iz GTA 4, koji će se pojaviti u remasterizovanom obliku, prenosi Play!Zine. Dojavljivač nije naveo da li će se čitav naći u igru, ali je zanimljivo to da će se Niko Belić pojaviti u GTA Online i da će učestvovati u novim pljačkama, kao i da će biti dosta slobodnih aktivnosti za  njega.

Ovo su velike vesti za GTA Online, ali pošto se radi o glasinama trebalo bi da sačekamo zvaničnu objavu detalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    31. jul 2020 | 16:18

    srbin je samo nikola ili nik ako je nadimak za amerikance.niko je hrvat nikako srbin isto tako prezime belic je vise hrvatsko nego srpsko

  • Maverick

    31. jul 2020 | 16:27

    Ma šta reče.U mom mestu ima Belića koliko hoćeš! I nisam hrvat,i to moje mesto nije u Hrv.nego u Srbiji!!!

  • izvin’te

    2. avgust 2020 | 04:51

    Niikoo kaazin 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA