Kao "Among Us": Ove igre se ogromni hitovi u najavi!

Dve godine nakon izlaska, igra Among Us je postao apsolutni hit, a ove igre bi mogle poći tim stopama...

  • 0
Among Us Foto: Innersloth Games/Among Us

Fenomen video-igre Among Us i dalje nikako ne može da se objasni! Čini se da čak ni najveći stručnjaci, ali i znalci, ne umeju da odgonetnu šta se to zapravo desilo pa je ova video-igra postala planetarni hit, kojem su poklekli gotovo svi! Da li je ovo najzaraznija igra svih vremena? I kako to da je tek sada doživela eksploziju popularnosti a našla se u prodaji još davne 2018.godine?

Izgleda da je ovo prosto neobjašnivo - i da nema veze sa globalnom pandemijom koja nas je zadesila! Among Us je definitivno fenomen koji se izgleda nikada neće objasniti! Pa, i zašto bi? Bitno je da svi njeni fanovi zadovoljno trljaju ruke i da se raduju svakom novom satu igre! Međutim, u godini koja je na izmaku, ima još naslova koji pretenduju da postanu veliki hitovi - možda ne baš kao Among Us, ali… S obzirom na to da i ove igre gejmeri ne mogu i ne žele da prestanu da igraju, nije na odmet spomenuti ih. Možda se priklonite baš nekoj od njih.

Brawl Stars

Brawl Stars je odlična pucačina za igrače koji nemaju puno iskustva! Osnovni mod igre su 3v3 mečevi u kojima imate za cilj da pre protivničkog tima sakupite 10 dragulja koji povremeno izleću iz rupe na centru mape. I dok tako jurite protivnika kako biste mu zadali poslednji udarac, često se desi da postanete žrtva svoje ambicije, međutim, to ne umanjuje zabavu tokom igranja igre!

Supercell je ponovo “skrojio” odličnu igru koja, iako je izašla 2017. godine, tek u ovoj pokazuje svoj pun potencijal, i biće definitivno jedna od onih koje su obeležile ovu godinu!

Animal Crossing: New Horizons

Ova video-igra nam je stigla u martu ove godine. Vrlo brzo se popela na prvo mesto na Nintendo Switch eShop listi najprodavanijih igara. Iako su mnogi predviđali da će biti skinuta sa trona, što se u jednom trenutku i desilo, vrlo brzo je povratila svoj položaj! Tron nikako nije želela da prepusti novim igrama! Animal Crossing: New Horizons je nelinearna igra simulacije života koja se igra u realnom vremenu, i kao takva, izuzetno je prijala igračima koji su bili i više nego zabrinuti zbog stanja u kojem su se našli u trenutku izlaska ove igre! Animal Crossing: New Horizons definitivno grabi ka uspehu koji je postigao Among Us!

Fall Guys: Ultimate Knockout

Od obične indie igre do apsolutnog hita na Steamu, Fall Guys video-igra izdominirala je sa cifrom od 2 miliona prodatih kopija nakon svega mesec dana prodaje! Fall Guys, osvežavajuća, neobična i vesela igra u izdanju Devolver Digital, došla je i odmah zagospodarila! Instant zabava, lako kapiranje suštine same igre kao i zarazni čovečuljci koji se gurkaju i sapliću zaludeli su gotovo sve! Zato i nije teško pretpostaviti da će i ovaj naslov hrabro grabiti ka vrhu! Nikad se ne zna, možda i prestigne Among Us!

Final Fantasy VII Remake

Najnoviji rimejk je staru priču potpuno osavremenio, dosadni potezni gejmplej je zamenjen akciono-taktičkim borbama, dok je stara cartoonish grafika osvežena potpuno novim mini-filmovima i modernim muzičkim numerama - i samo ovo je bilo dovoljno da Final Fantasy VII Remake odmah po izlasku dobije dobre ocene kao i više nego odlične komentare kritičara koji su pohvalili grafiku i činjenicu da se priča nadovezuje na onu iz 1997. godine te da nije baš samo rimejk!

Final Fantasy VII Remake je u mnogima probudio želju za istraživanjem ove poznate franšize! Mnogi su ponovo dali šansu onim retkim naslovima koje su propustili! Final Fantasy VII Remake je jedna od najboljih gejming zanimacija u doba pandemije korona virusom, ali to nije jedini razlog zbog kojeg se nalazi na ovom spisku!

Dreams

Studio Media Molecule istakao je da je na ovoj igri rađeno čak 7 godina. Recite nam, šta može da bude loše kada se nešto stvara dugo, i prvenstveno kvalitetno? Zato nas i ne čudi što je ova video-igra ušla u domove mnogih gejmera koji tvrde da ima potencijal da postane i te kako veliki hit, možda čak i poput Among Us. Ono što je primamljivo jeste što nam Dreams nudi nekoliko žanrova različitih žanrova snova - puzzle, akrade, pucačine, point and click avanture

Među najpoplarnije žanrove od samog izlaska spadaju avanture iz prvog lica, trke, 2D pucačine, platformeri i razni simulatori. Potezni RGP zahtevaju više vremena, ali se i one pojavljuju, baš kao i borilačke igre. Takođe, moguće je praviti kako single player tako i multiplayer igre (do 4 igrača).  Šta je sve moguće napraviti pomoću snova - ukoliko ste igrali Dreams znate da su mogućnosti beskonačne.

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II igra zaista ima veliki potencijal da bude i igra godine. Iako je januar iza ćoška, The Last of Us Part II ima vremena da svoje mesto na tronu potvrdi. Mada, tu je i sledeća godina - 12 dugih meseci koji će zapravo pokazati da li su i kritičari ali i gejmeri bili u pravu kada su rekli da ovu igru vide među velikim hitovima!

Izlaskom The Last of Us Part II, studio Naughty Dog potvrdio je status velikana, a igrači su dobili nastavak vredan višegodišnjeg čekanja. U priču je upleteno mnogo više likova i njihovih sudbina, što ovu avanturu čini zanimljivijom. Obračuni sa zombijima i ljudima su podjednako zanimljivi, a ponekad ume da se dogodi da se nađete u situaciji da se svi borite u isto vreme jedni protiv drugih. Tek će se pričati o ovom natavku!

Ghost of Tsushima

Ova open-world akciona avantura, koja je smeštena u period feudalnog Japana i koja nam pokazuje moć Mongolske imperije, od prvog trenutka izazvala je mnogo pažnje među gejmerima! Kritičari su posebno pohvalili sistem borbe, animaciju i pokrete, i više nego sjajnu priču! Znate li šta je još doprinelo popularnosti ove igre? Taj nezamenjiv osećaj koji vas stavlja direktno u telo samuraja koji se bori za svoju slobodu.

Tek ćemo videti koja od ovih igara može da “sruši” Among Us! Svaka od njih ima dobre predispozicije, svaka od njih se igra, međutim, još uvek nisu dostigle tu “zaluđenost” po kojoj je Among Us poznat!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA