Cyberpunk 2077 UKLONJEN sa Playstation prodavnice, igrači dobijaju svoj novac nazad

Neprijatan razvoj situacije za kompaniju CD Projekt Red

  • 0

Cyberpunk 2077 je prožet problemima, pogotovu na starijim konzolama, PlayStation 4 i Xbox One, gde je praktično nije moguće igrati igru zbog užasnih performansi, bagova i frejmrejta koji ide i ispod 20.

CD Projekt Red je već ponudio igračima novac nazad, ali Sony i Microsoft prvobitno nisu pristali na tako nešto. Razvoj situacije došao je sada, pred kraj nedelje, kada je Sony odlučio da Cyberpunk 2077 kupcima u potpunosti vrati novac nazad, bez obzira na to da li su i koliko igrali igru. Svako ko želi da dobije pare nazad može podneti zahtev za refundaciju na PlayStation platformi.

Međutim, to nije jedini potez koji je Soni načinio, pošto sada više nije moguće kupiti Cyberpunk 2077 za konzole. Ova kompanija je u potpunosti obrisala igru i onemogućila je njenu kupovinu kako se fanovi ne bi prevarili. Sony je ozvaničio da je to učinio kako bi korisnici na raspolaganju imali samo kvalitetne igre.

Cyberpunk 2077 će ostati uklonjen do daljnjeg, odnosno dok CD Projekt Red ne ispravi grešku koju je načinio i potpravi performanse na PlayStation 4 konzoli. To će se najverovatnije odigrati tokom januara i februara naredne godine, za kada su planirane dve značajne ispravke.

CD Projekt Red će na ovaj način pretrpeti dodatnu štetu, i kao da to sve nije dovoljno, pošto je kompanija nedavno već izgubila milijardu dolara zbog Cyberpunk 2077 problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA