Star Wars: Battlefront 2 potpuno besplatan na Epic Games Store

Epic Games u ponudi ima prilično dobru AAA igru za sve

  • 0

Od 14. januara je na onlajn prodavnici predstavljen naslov koji nastavlja prazničnu tradiciju darivanja. Sve do 21. januara, svako ko ima Epic Games Store profil može besplatno skinuti Star Wars: Battlefront 2.

Igrači neće dobiti samo osnovnu verziju Star Wars multiplejer pucačine, već Celebration Edition sa kojim dolazi tona sadržaja pomoću kojeg možete da izmenite vaše trupe i predmeta inspirisanih poslednjim Star Wars filmom, The Rise of Skywalker. Iako igra ima jako lošu reputaciju i nije dočekana sa oduševljenjem po izlasku zbog prevelike upotrebe mikrotransakcija i lut boksova, trenutna cena ne bi trebala da vas zaustavi da makar probate igru.

Igra je u osnovi prilično solidna, ali su inicijalne mane, poput mikrotransakcija i loot kutija, dovele do loše reputacije. Ako je za utehu ugovor o ekskluzivnosti EA-u ističe 2023. tako da je verovatno pitanje koliko ćemo još videti Star Wars naslova od ovog izdavača. Moguće i da je ovo jedan od razloga zašto je Battlefront besplatan. Kompanija želi da izvuče sve što još može iz prethodnih projekata.

To da je Battlefront 2 besplatan dolazi zajedno sa vestima o tome da će Ubisoft raditi na novoj Star Wars igri, ali i da će pored toga Dizni nastaviti saradnju sa Electronic Arts.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA