130 staza, preko 100 automobila i driftovanje ponovo u igri: Stiže novi Grid Legends

Igra će se više koncentrisati na priču nego što su to činili prethodni delovi, a otkriveni su i interesantni karakteri koji će nas voditi kroz priču...

  • 0

Kompanija Codemasters, koju je zimus kupio izdavač Electronic Arts, najpoznatija po simulacijama vožnje. Poklonicima tog žanra, Codemasters za sledeću godinu sprema novu vožnju iz poznatog serijala Grid Legends.

Igra bi trebalo da nam pruži zabavnu vožnju koju smo iskusili u prethodnim naslovima, a trejler koji je najavljuje je pokazao i nove sadržaje. Igra će se definitivno više koncentrisati na priču nego što su to činili prethodni delovi, a otkriveni su i interesantni karakteri koji će nas voditi kroz Grid Legends.

Glumačka postava je snimila scene za igru pomoću iste virtuelne tehnologije koja je korišćenja na snimanju serije The Mandalorian. Odavno nismo videli najave za igre gde se ukrštaju realni glumci i vizuali iz igara, pa se nadamo da će se ova karakteristika naći u igri, prenosi Play!Zine.

Obožavatelje Grid franšize će obradovati vest da se driftovanje vraća u igru, Grid World Series, nekoliko modova za trkanje, mogućnost da kreirate svoje trke i još mnogo toga. Igrači će moći da voze na preko 130 staza, od kojih neke zaista postoje, a u igri se nalazi i preko 100 vozila koja će moći da se nadograđuju.

Grid Legends izlazi 2022. godine u verzijama za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S i Xbox One.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA