• 0

Dani komunikacija najavili Džejmsa Vitakera: Sarađivao sa kompanijama kao što su Microsoft, Google, pa i FBI

Radio je sa gigantima kao što su Microsoft, Google, pa čak i FBI, a odlikuje ga neverovatna energija i brutalna iskrenost - Džejms Vitaker gostuje na Danima komunikacija

  • 0
Džejms Vitaker Dani komunikacija

Foto: Dani komunikacija

Dani komunikacija, poznati festival posvećen tržišnoj komunikaciji i stvaralaštvu koji okuplja nekoliko hiljada učesnika, održaće se od 20. do 23. aprila 2023. godine. Gosti će tada imati priliku da čuju i vide brutalno iskrenog vizionara sa neverovatnom energijom - Džejmsa Vitakera.

Evanđelista, futurista, naučnik, a odnedavno i uspešan pivar pokazaće nam čitav niz mogućnosti, potencijala i nijansi koje budućnost nudi, kao i kako da najluđe ideje pretvorimo u neverovatno dobre poslovne poteze koji će promeniti svet.

Ovaj vizionar je opisan kao pravo osveženje u monotonom svetu običnih ličnosti, a njegov genijalni um bio je deo najvećih svetskih kompanija kao što su Microsoft, Google, pa čak i FBI.

Poznat kao brutalno iskren govornik, on je takođe napisao knjigu o supermoćima profesije, pružajući iskren i otvoren uvid o tome kako da svoju karijeru učinite izvanrednom i izvučete maksimum iz nje.

Njegovi nastupi nisu česti, a retki srećnici koji uspeju da ga slušaju uživo doživljavaju neponovljive nalete energije kojom sve diže na noge i angažuje i poslednjeg pojedinca u publici.

Osećaj posle njegovih predavanja sličan je onom posle sjajnog rok koncerta, a za njih se, neočekivano, priprema nedeljama pažljivo promišljajući, osmišljavajući i pišući kako bi ih doveo do savršenstva.

Ali to uopšte nije čudno, s obzirom na činjenicu da je, nakon što je na početku svoje priče doktorirao računarstvo, niz godina istraživao, patentirao i proučavao sva pravila tog sveta – tako da je godinama kasnije mogao uspešno da detektuje tehnološku budućnost i kontinuirano inovira kako bi prevazišao sve okvire.

Džejms Vitaker Dani komunikacija

Foto: Dani komunikacija

"Ako mi ne promenimo svet, neko drugi će to učiniti umesto nas", je Vitakerov kreativni moto, a na festivalskoj sceni Dana komunikacije u predavanju pod nazivom Fuck The Future, Love The Future: The Next 30 Years For Better or for Worse sa učesnicima će podeliti svoje stavove o budućnosti jer, kako sam kaže, sadašnjost ga neverovatno živcira.

Nakon Edvarda Snoudena, bivšeg radnika CIA i konsultanta NSA koji je radio na stvaranju "najefikasnijeg sistema društvene kontrole u ​​istoriji čovečanstva" i koji će se učesnicima festivala pridružiti putem video linka, i Džejmsa Vitakera, uslediće saopštenja o brojim drugim zanimljivim učesnicima.

Svi kreativci, trgovci, digitalci, mediji i ostali komunikatori koji ove godine žele da budu u društvu domaćih i svetskih tržišnih lidera, informacije o učešću mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok