Vreme čitanja: oko 1 min.

Apple potvrdio WWDC 2024 konferenciju: Evo šta možemo da očekujemo od giganta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konferencija će moći da se prati onlajn i to potpuno besplatno

  • 0
Iphone, WWDC Foto: Tada Images / Shutterstock.com

Apple je zvanično potvrdio da će se ovogodišnja WWDC konferencija održati od 10. do 14. juna. Ovo tradicionalno okupljanje programera i tehnoloških entuzijasta obećava značajne novitete, među kojima se posebno ističe predstavljanje iOS 18, najnovije verzije operativnog sistema za iPhone.

Konferencija će moći da se prati onlajn i to potpuno besplatno.

Konferencija WWDC 2024 biće centralno mesto za najavu niza ažuriranja za Apple-ove operativne sisteme, uključujući iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, watchOS 11, tvOS 18, i visionOS 2.

Posebna pažnja biće posvećena iOS 18, za koji se iz Apple-a naglašava da predstavlja najznačajnije ažuriranje iPhone-a do sada, sa novim funkcijama zasnovanim na veštačkoj inteligenciji i mogućnostima za personalizaciju početnog ekrana.

Više detalja o WWDC 2024 i očekivanim najavama biće objavljeno u narednom periodu, a sve informacije biće dostupne preko Apple Developer aplikacije i sajta. Ova konferencija predstavlja ključni događaj u Apple-ovom kalendaru, donoseći zajednici programera i široj javnosti uvid u budućnost Apple-ovih tehnologija i servisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA