NAJSMEŠNIJA PRVOAPRILSKA ŠALA NA INTERNETU: Osmobitni Gugl Maps u stilu igrica iz osamdesetih

Za sve one koji su nostalgični prema vremenu kada je trebalo da duvaju u kertridže da bi im igrica proradila, Gugl je na svom popularnom servisu napravio specijal povodom Prvog aprila

  • 0

Možete naravno da koristite Gugl na svom tabletu ili pametnom telefonu, ali, nažalost, nikada niste imali prilike da ga koristite na svom Nintendu. Ne očajavajte! Za jučerašnju prvoaprilsku šalu Gugl je potpuno promenio izgled svog popularnog "kartografskog" servisa kako bi ličio na osmobitnu video igricu kakve su bile popularne osamdesetih godina prošlog veka.

Ova šala pogađa pravo u centar nostalgije one generacije kojima su prvi računari bili komodori i spektrumi, i kada ste morali da duvate u kertridže da bi igrica radila kako treba.

Savet: posetite sve svetske znamenitosti renderovane u osam bita, uključujući Koloseum, Ajfelovu kulu ili Tadž Mahal na primer, i zumirajte se skroz do kraja, do "uličnog pogleda", kako biste videli kako izgleda kuća u kojoj živite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA