NOVA PREVARA SE ŠIRI INTERNETOM! Ovu vest NIKAKO ne otvarajte! (FOTO)

Samo klik je dovoljan da virus napadne vaš profil na Facebooku

  • 2

Brojni korisnici Facebooka uočili su na svojim newsfeedovima vest da je Brad Pit mrtav, a u pitanju je naravno još jedna prevara koja se velikom brzinom proširila internetom i društvenim mrežama.

Ako vam neko pošalje OVAJ LINK ne klikćite, inače ćete OSTATI BEZ FACEBOOKA!

Ispod šokantne objave u kojoj piše da se Bred obesio i da je za sve kriva Anđelina, stoji i da je to vest kanala Fox News, zbog čega su mnogi kliknuli. Radi se naravno o lažnoj vesti, virusu koji vodi na lažnu stranicu gde korisnici treba da daju svoje lične podatke.

Samo klik je dovoljan da virus napadne profil korisnika, pa je jedina zaštita da potpuno ignorišete ako vam se ovako nešto pojavi na ekranu.

Ovo nije prvi put da se ovakav virus pojavljuje na Facebooku, hakeri su nedavno uspeli da dupliraju notifikacije na ovoj društvenoj mreži. Kada bi korisnik kliknuo na lažnu notifikaciju, virus bi se proširio i doveo u opasnost korisničke podatke, piše Daily Star.

Pogledajte kako izgleda lažna vest:

Foto: Facebook Foto: Facebook

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    29. septembar 2016 | 14:42

    Nemam fb i ne brinem

  • Dex

    30. septembar 2016 | 07:43

    Sto ste otvarali ovu vest.. pa lepo pise da nikako ne otvarate. Eto sad vam je telefon sigurno inficiran i za par godina moracete da ga menjate :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA