NETFLIX SE MENJA: Filmove i serije moći ćemo da gledamo i BEZ INTERNETA

U industriji je ovaj plan Netflixa neka vrsta javne tajne, jer gotovo svi znaju da se tako nešto priprema iako službene potvrde još nema

  • 0

Čuveni Netflix će svojim pretplatnicima omogućiti gledanje filmova i serija i bez interneta. Nagađanja su u tom smeru krenula još letos, a ovih dana su potvrđena i iz drugih izvora.

Netflix je toliko veliki, da je VEĆI od samog INTERNETA!

U industriji je ovaj plan Netflixa neka vrsta javne tajne, jer gotovo svi znaju da se tako nešto priprema iako službene potvrde još nema.

Opcija bi trebalo da bude aktivirana do kraja ove godine, a omogućiće preuzimanje videa direktno na mobilni uređaj ili računar. Kasnije bi ovako sačuvane sadržaje bilo moguće gledati bez pristupa internetu, na primer u avionu, automobilu ili na kampovanju.

Ipak, postoji šansa da Netflix ne omogući gledanje baš svih dostupnih filmova i serija na ovaj način.

Neki analitičari spekulišu da bi "offline" gledanje moglo da bude dostupno samo za Netflixove originalne sadržaje – one koje su sami režirali, poput serija "House of Cards", "Orange is the New Black", "Stranger Things" i sličnih.

(Telegraf.rs / Izvor: bug.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA