Instagram omogućava veću zaradu influenserima: "Evo šuške, al' će se nabrojiš!"

Mark Zakerberg ističe da će te alatke omogućiti novim talentima da lakše monetizuju svoje stvaralaštvo i sadržaj

  • 0
Fecebook, Fejsbuk, Instagram, YouTube, Jutjub Foto: Pixabay

Instagram priprema set novih alatki koje će kreatorima sadržaja na toj platformi omogući da više zarađuju. Nove alatke su: Creator Shops, Affiliate Commerce i Branded content marketplace.

Creator Shops će biti ekstenzija već postojećih funkcija za kupovinu, koja će korisnicima dati mogućnost da prodaju svoje proizvode. Branded content marketplace je opcija koja će influenserima pomoći da lakše pronađu sponzore, PocketNow.

Mark Zakerberg ističe da će te alatke omogućiti novim talentima da lakše monetizuju svoje stvaralaštvo i sadržaj. Instagram radi i na tome da omogući da influenseri budu plaćeni više za promovisanje proizvoda. A to znači da će ta platforma dobiti i "affiliate" marketing alatke, prenosi Benchmark.

Nove alatke su, u ovom trenutku, u procesu pripreme i testiranja, a Instagram želi da ih ugradi u svoj servis kako bi kompanija imala bolju kontrolu nad svojim ekosistemom za kreiranje sadržaja.

Video: Kaća Živković pokazala koliko je rastegljiva, dok se svaki mišić ocrtava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA