(LINK DANA) "Gugl Maps" kriminala!

Za kupce nekretnina nema bitnije informacije od stope kriminala u susedstvu u koje žele da se dosele

  • 6

Postoje stvari koje Gugl Maps ne pokriva i verovatno nikada neće pokrivati, a u zavisnosti od stvari kojom se trenutno bavite interesuju vas različite informacije. Na primer, ako nameravate da kupite stan ili kuću, prirodno je da će stopa kriminala u kraju u koji želite da se odselite biti jedna od prvih stvari koje ćete želeti da znate.

Upravo toga se setio američki sajt posvećen prometu nekretnina Trulia, i napravio mapu kriminala - "Crime Maps", koji detaljno prikazuje stopu kriminala na odabranoj lokaciji. Možete videti koliko se trenutno krivičnih dela odvija u tom mestu, kako su se stvari dešavale po satu ili po danu. Crvena mesta na mapi su posebno problematična, a što su crvenija to su gora. Ali to ste i sami mogli da zaključite.

Istina, ovo funkcioniše za sada samo za Ameriku, s obzirom da Trulija operiše u toj zemlji, ali verovatno je samo pitanje vremena kada će se ovako nešto pojaviti za čitav svet.

(LINK DANA) Trulia Crime Maps

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gold anal

    22. maj 2012 | 17:46

    warez, pills, cialis, cracks, serialz, gambling, anal

  • play kof-wing 1.8 online

    1. maj 2012 | 17:35

    Sorry for the huge review, but I'm really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it's the right choice for you.

  • invest liberty reserve

    29. februar 2012 | 10:50

    I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this 301 Moved Permanently for my mission.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA