Digg pravi zamenu za Google Reader, stiže 26. juna!

Sudeći prema ranim skrinšotovima koji je tim developera postovao na internetu, možemo da vidimo jasan, čist i jednostavan dizajn, bez ikakve integracije sa društvenim mrežama - za sada

  • 0

Digg je objavio da radi na razvoju zamene za Google Reader, koji se gasi 1. jula i više neće biti dostupan korisnicima. Diggov Reader će biti pušten u rad 26. juna.

Sudeći prema ranim skrinšotovima koji je tim developera postovao na internetu, možemo da vidimo jasan, čist i jednostavan dizajn, bez ikakve integracije sa društvenim mrežama - za sada.

Digg kaže da će servis posle izvesnog vremena postati "freemium" proizvod, ali da će sva originalna svojstva koja će sada biti u samom proizvodu ostati i u besplatnom paketu.

Prelazak sa Google Readera na zamenu će, takođe, biti olakšan. Pored toga, uskoro će biti lansirana i Android aplikacija.

Ako do sada niste pronašli zamenu za ovaj popularni Google-ov servis za koji nikome nije jasno zašto se gasi, kao što su Feedly ili Newsblur, onda se strpite još malo. Čini nam se da će se čekanje isplatiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA