Uz pomoć ovog programa pošaljite mejl i kada niste za kompjuterom (VIDEO)

Boomerang je plugin za Gmail koji omogućava da se mejlovi šalju u tačno određeno vreme čak i kada nismo za računarom. Lako se instalira i podešava, a veoma je koristan

  • 0

Da li ste ikada želeli da napišete mejl i pošaljete ga kasnije kada niste za računarom ili telefonom? Boomerang je plugin za Gmail koji omogućava baš to. Od sada možemo zakazati vreme kada želimo da napisani mejl bude poslat što je idealno jer možemo, na primer, sami sebi slati podsetnike kako ne bi smo zaboravili bitne stvari.

Prvo što trebamo da uradimo je da instaliramo ovaj plugin. Možete ga skinuti sa ovog linka.  Dostupan je za Mozilla Firefox i Google Chrome. Kada se instalira potrebno je restartovati pretraživač i to je sve.

Sada kada kucamo mejl, pojaviće se nova opcija "Send later". Otkucamo mejl, kliknemo na tu ikonicu, odaberemo vreme i datum kada želimo da mejl bude poslat i to je to. Moguće je čak dobiti i povratnu poruku da li je osoba otvorila mejl koji smo joj poslali, što je super stvar.

Mejlove je moguće podesiti da se automatski šalju svaki dan što je idealno za podsetnike. Poruke je moguće otkazati i podešavati u svakom trenutku. Boomerang outbox se nalazi sa leve strane gde je i standardni outbox, inbox i ostali folderi.

Ovaj plugin je lak za korišćenje i podešavanje, a veoma je koristan, pa vam preporučujemo da probate.

(Telegraf.rs / Izvor: yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA