TRAŽITE SRODNU DUŠU KOJA VOLI MARIHUANU? Ova aplikacija će vam u tome pomoći

High There aplikacija je namenjena za više ili manje rekreativne korisnike marihuane, kojima upravo ta sklonost predstavlja problem u traženju partnera putem klasičnih platforma za upoznavanje novih ljudi

  • 4

Ljudi koji konzumiraju marihuanu su sada dobili i svoju aplikaciju uz pomoć koje mogu da traže srodne duše za upoznavanje. Reč je o aplikaciji High There koja je dostupna za Android uređaje.

U moru foruma i stranica za upoznavanje, na red su došle i aplikacije za pronalaženje srodnih duša, a u nizu sličnih počele su da se izdvajaju one specijalizovane prema životnom stilu njihovih korisnika.

High There aplikacija je namenjena za više ili manje rekreativne korisnike marihuane, kojima upravo ta sklonost predstavlja problem u traženju partnera putem klasičnih platforma za upoznavanje novih ljudi.

Direktor kompanije, Tod Mičem, došao je na ideju kada se njegov uspešan dejt naglo završio kada je drugoj strani priznao da voli da puši "travu".

Zbog neusaglašenosti zakonske regulative, aplikacija je za sada dostupna samo u 23 američke države koje su legalizovale konzumiranje marihuane u medicinske svrhe. Kako sve veći broj zemalja bude legalizovao "travu", tako će i aplikacija postajati dostupna obećava Mitčem.

High There je dostupna za Android, a u planu je i iOS verzija.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA