Samsung sprema telefon koji će biti jak kao LAPTOP!

Naravno, reč je o Galaxy S7 modelu koji će biti predstavljen dogodine

  • 15

Samsung Galaxy S7 će prema najnovijim informacijama biti jak kao iPad Pro, čija se snaga može uporediti sa mnogim laptopovima.

DO SAD NEVIĐENO: Samsung napravio nešto što niko do sada nije!

Galaxy S7 će prema otkrivenim informacijama dolaziti u dve verzije. Jedna će imati Snapdragon, a druga Samsungov Exynos procesor. Razlika između njih će biti minimalna, a oba telefona će biti izuzetno moćna.

Aplikacija koja meri performanse telefona i računara, Geekbench, objavila je navodne rezultate nove Samsungove perjanice kada procesor radi sa jednim, odnosno više jezgara.

Kada procesor radi sa jednim jezgrom, Galaxy S7 je slabiji od iPad Pro-a, odnosno osvojio je 2.456 poena, dok je Apple-ov tablet osvojio 3.222 poena.

Sa druge strane, kada funkcionišu sva jezgra, novi telefon južnokorejske kompanije osvojio je 5.423 poena, dok je iPad Pro osvojio 5.468 poena.

Razlika u rezultatima je minimalna, a kada se u obzir uzme to da je reč o dva različita uređaja, odnosno tabletu i smartfonu, prve informacije koje imamo o Galaxy S7 modelu ukazuju na to da će Samsung dogodine predstaviti opaku "zver" od telefona.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techinsider.io / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidovič

    8. decembar 2015 | 22:50

    Ko će ako ne Samsung?

  • Filip Milanko

    10. decembar 2015 | 18:33

    Pozdrav ljudi, unapred se izvinjavam što moj komentar nema baš veze sa ovom vešću. Nedavno sam sa svojim kolegama napravio android aplikaciju (igricu) "Zanimljiva Geografija" i konačno smo je objavili, pa ako želite da je isprobate i samim tim nas podržite, možete preuzeti aplikaciju besplatno sa Play Store-a. Hvala :)

  • stvarno?

    10. decembar 2015 | 08:18

    Mnogi i dan danas nisu shvatili tehniku. Samsung moze da napravi i avion. Ja ga necu kupiti zbog softwera. IOS je po meni bolji. Android non stop update-uje. Aplikacija mnogo a ne koristish ih. Bag-uje. Baterija se greje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA