Porsche ima luksuzni smartfon koji je skuplji čak i od najskupljeg iPhone-a (VIDEO)

Novi model predstavlja kombinaciju sofisticirane estetike i visokih performansi

  • 1

Čuveni nemački proizvođač automobila, Porsche, predstavio je luksuzni pametni telefon čija je cena veća i od najnovijih modela iPhone telefona.

Problemi sa proizvodnjom iPhone X telefona se nastavljaju: Apple će zbog toga prodati duplo manje uređaja, a to znači samo jedno!

Porsche je ranije prodavao smartfon koji je bio zasnovan na Huawei Mate 9 modelu za 1.400 evra, a ovoga puta u pitanju je uređaj zasnovan na novoj perjanici kineskog giganta - Huawei Mate 10.

Novi model predstavlja kombinaciju sofisticirane estetike i visokih performansi, baš kao što je slučaj i s Porsche automobilima.

Kućište je napravljeno od stakla i dolazi u Diamond crnoj boji. 3D zakrivljeni dizajn uključuje i FullView ekran koji gotovo da nema ivice, a koji je otporan na prljanje.

Mate 10 poseduje 6 GB RAM-a, 256 GB interne memorije i samopodešavajuće Leica kamere od 12 i 20 MP. Tu je i Easy Talk tehnologija koja pojačava ton poziva, što je korisno u situacijama kada se poziv obavlja u bučnom okruženju.

Telefon ima i dugotrajnu bateriju od 4.000 mAh.

Porsche Design Huawei Mate 10 će se krajem godine u Evropi prodavati po ceni od oko 1.400 evra.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA