Procurele slike pokazuju kako će izgledati nova Motorola RAZR

Legenda se vraća

  • 1
Motorola RAZR Foto: Twitter/Evleaks

Motorola će sledećeg meseca predstaviti savitljivi RAZR telefon, a dva nova curenja fotografija su nam dala priliku da vidimo kako će on izgledati.

Čuveni dojavljivač Evan Blass (evleaks) podelio je sliku novog telefona na svom Twitter nalogu, i čini se da će novi uređaj u velikoj meri izgledati kao klasični RAZR V3 iz 2004. godine.

Motorola RAZR Foto: Mobielkopen

Pored izgleda, slike nam ne otkrivaju previše toga u vezi sa tehničkim i hardverskim detaljima, ali čini se da telefon ima dugme na dnu koje bi molgo da bude Home taster.

Ubrzo potom, i sajt Mobielkopen je objavio još nekoliko fotografija koje pokazuju da bi telefon mogao da ima i poseban spoljni displej.

Motorola RAZR Foto: Mobielkopen

Sajt takođe spekuliše da bi telefon trebalo da ima Qualcommov osmojezgreni Snapdragon 710 sistem na čipu i 6.2-inčni OLED displej.

Raniji izveštaji spominjali su isključivo cenu koja bi mogla da bude oko 1.500 dolara, ali ćemo sve detalje definitivno dobiti 13. novembra kada MOtorola predstavi ovaj nostalgični telefon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA