≫ 

Samsung potvrdio: Novi Galaxy S20 sa kamerom od 108MP stiže za mesec dana

Nova S serija će najverovatnije imati tri modela, od kojih bi jedan mogao da bude na "preklopnik" Fold 2 sličan Motoroli RAZR

  • 4
Samsung S11 Printskrin: YouTube/Concept Creator

Kako što to obično biva, prvo je promotivni video "procureo" na internet, a potom je Samsung zvanično potvrdio...

Novi pametni telefoni Samsungove S serije, koji će najverovatnije nositi oznaku Galaxy S20 umesto prethodno pominjane S11, biće zvanično predstavljen 11. februara u San Francisku.

Kako navode tech mediji, nova S serija će najverovatnije imati tri modela, od kojih bi jedan mogao da bude na preklop (po širini) i da predstavlja pandan Motoroli RAZR.

U promo klipu koji najavljuje događaj može se videti kako se ispisuje reč Galaxy pri čemu, dva slova "a" zamnjuju silutete za koje se pretpostavlja da prva (leva) predstavlja izgled modula u koji su smeštene kamere na novom Galaxyju, dok druga (desna) u obliku kvadrata najverovatnije predstavlja novi savitljivi Galaxy.

Prema nepotvrđenim informacijama , koje već neko vreme kruže internetom, novi Samsung Galaxy S telefoni će biti 5G uređaji, opremeljeni kamerama od 108MP, koje će napajati velike baterije kapaciteta 5.000 mAh.

Takođe se navodi i da će dizajn novih modela biti sličniji uređajima aktuelne Galaxy Note 10 serije. Šta je od svega toga istina, saznaćemo na Samsung Unpacked događaju 11. februara...

Samsung je, inače, odmah posle Nove godine zvanično predstavio telefone Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oba modela imaju 6,7-inčni FullHD+ Infinity-O displej, 6 ili 8GB RAM-a i 128GB prostora za skladištenje podataka. Uređaje napaja baterija kapaciteta 4.500mAh.

Samsung Galaxy S10 Lite Foto: Samsung

(Telegraf.rs/Cnet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majkan

    6. januar 2020 | 22:44

    I naravno cena cetvorocifrena, ko nije iskompleksiran ima sve to isto na Xiaomi mi 10, 2-3x jeftinije. Kad kupujete telefon gledajte specifikacije , taj xiaomi ima samsungov ekran, qualcom cpu, sony kameru 108mp itd itd.E sad ako patite za samsung logo-om vi dodajte jos 600e vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA