"Savitljiva" Motorola Razr stigla u Srbiju, poznata cena

Kada je vreme da krenete, jednostavno je presavijte i dobijate uređaj po meri svakog džepa...

  • 4
Motorola Razr Foto: Motorola

Dugoočekivani telefon Motorola Razr u Srbiji će moći da se nabavi od 15. aprila. U odnosu na 2003. i godine kad je njegov prethodnik "harao" tržištem, novi model je "pametan" i dolazi sa Android operativnim sistemom.

U toku razvoja ovog modela Motorola je testirala više od 20 različitih prototipova tokom inicijalne faze istraživanja. Ispostavilo se da je najbolje rešenje upravo "školjka" dizajn, jer je kompaktan i kao takav - idealan za nošenje, a korisnik uz to nije uskraćen za doživljaj "velikog ekrana".

Konstruisan koristeći vrhunski nerđajući čelik sa 3D Gorilla staklom, spoljna strana je dobro zaštićena.

Tu je Flex View OLED displej od 6.2 inča sa 21:9 odnosom strana ekrana (rezolucija 2.142 x 876 piksela, oko 380 ppi), koji donosi funkcionalnost na koju ste navikli. A kada je vreme da krenete, jednostavno presavijte svoj Razr kako bi ste prekinuli sadržaj i dobijate uređaj po meri svakog džepa pantalona, košulje, sakoa ili majice.

Sa spoljne strane modela Razr nalazi se interaktivni Quick View displej od 2.7 inča (OLED, 600 x 800 piksela), koji vas obaveštava o svim bitnim informacijama u pokretu. Bez otvaranja svog telefona možete da obavljate pozive, odgovarate na poruke, plaćate sa samo jednim pokretom, slušate muziku, slikate selfije, koristite Google asistenta…

Glavna, spoljašnja kamera je f/1.7 optike i ima rezoluciju od 16 MPx, sa EIS podrškom i Dual Pixel autofokusom. Podržano je i lasersko fokusiranje, a tu je i dvostruki LED blic. Unutrašnja kamera, smeštena u mali notch oko pOLED ekrana je rezolucije pet megapiksela, optike f/2.0 i ekran je podešen da se u trenutku fotografisanja koristi kao blic tj. osvetljenje.

Telefon radi pod Snapdragon 710 čipsetom, uz 6GB RAM-a i 128 GB memorije, zajedno sa baterijom od 2.510 mAh, koja se brzo puni uz 15 vati TurboPower punjač, koji se isporučuje sa telefonom. Operativni sistem je Android Pie 9.0 sa mogućnošću nadogradnje na Android 10.

Ovaj telefon ne koristi klasičnu SIM karticu, već potpuno novi eSIM standard. Kompanija je direktno u telefon ugradila čip koji ima funkciju SIM kartice, pa vam samim tim nije potrebna fizička SIM kartica.

Motorola Razr smartfon u Srbiji je u prodaji od 15. Aprila, a cena uređaja iznosi 199.990 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    10. april 2020 | 19:40

    Hahaha pa prodacete znaci nula komada u Srbiji.

  • Darko

    11. april 2020 | 11:34

    Верујем да је сјајан телефон и да има платежно способних код нас да га приуште себи, али 1.700 евра је за нас смртнике мислена именица. Вероватно ће бити статусни симбол као и многи други модели раније а и убудуће, али помислите да за те паре можете да купите сасвим добар половни ауто, или што је по мени још боље, врхунски рачунар у пи-си формату са убитачном конфигурацијом и монитором. Али добро, свако има право на избор и да располаже својим новцем. Што рече неко од коментатора, биће и он за годину-две приступачан за много мање пара.

  • Neko iz mase

    11. april 2020 | 09:14

    Za par godina bice i on 100€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA