≫ 

Sve više napada na 5G širom sveta: Goreo toranj kod Montreala, šteta više od milion dolara

Mnogi veruju u teorije zavere, koje povezuju 5G tehnologiju i pojavu korona virusa...

  • 64

U blizini Montreala prošle noći izgoreo je toranj 5G mreže, u podmetnutom požaru, a šteta se procenjuje na više od milion dolara.

Događaj se odigrao nešto posle dva sata ujutru, a veruje se da je vatra najpre zahvatila vrh tornja, na visini od nekoliko metara.

Smatra se da je to prvi takav događaj u Kvebeku, dok se čini, kako ističe lokalna štampa, u Evropi ta vrsta kriminala u porastu, posebno u Velikoj Britaniji.

Mnogi veruju u teorije zavere, koje povezuju 5G tehnologiju i pojavu korona virusa.

"Teoretičari zavere" zapalili stubove 5G mreže da "zaustave" širenje korona virusa

Teorija zavere po kojoj u širenju novog koronavirusa ulogu imaju i repetitori 5G telekomunikacione mreže je lažna je vest i potpuno je besmislena, rekli su početkom aprila britanski zvaničnici.

U nekoliko gradova u Velikoj Britaniji ranije zapaljeni su stubovi mobilne telefonije i došlo je do zlostavljanja inženjera zbog neutemeljenih teorija o povezanosti virusa korona sa 5G mrežom, saopštili su britanski mobilni provajderi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EEE

    1. maj 2020 | 22:52

    E da ste živi i zdravi koliko dugo već 5G postoji u Srbiji. Vidim da ima prilično nepismenih među agitatorima. Kladim se da ne znaju ni šta znači naziv 5G, a kamoli kako radi. Zabava za priglupe i neobrazovane, podložne manipulaciji. Neko im rekao, a oni se primili i promovišu.

  • Radna Akcija

    1. maj 2020 | 22:05

    Videćete kad zbog 5G mreže reke nam se osuše, a ptice uginu, a onda će biti kuku majko. Ne samo da će nam prirodu i životinje unistiti već i naše zdravlje. Da smo pametni da svi pređemo na telefone koji samo imaju za poziv i poruke. Pa neka im propadnu pare za 5G!

  • Iii

    1. maj 2020 | 21:43

    Nije teorija zavere 5 ge mreza je najvece zlo!Satanin proizvod!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA