• 5

SAD "oslobađaju" 5G mreže od komunizma

SAD i Slovenija potpisale zajedničkue deklaracije o bezbednosti 5G mreža

  • 5

Američki državni sekretar Majk Pompeo posetio je Sloveniju u okviru mini evropske turneje i tom prilikom ponovio je da se "plima okreće protiv Kineske komunističke partije koja pokušava da kontroliše ljude i druge ekonomije".

Pompeo je na konferenciji za novinare, nakon potpisivanja zajedničke deklaracije o bezbednosti 5G mreže, rekao da lideri u Evropi i širom sveta donose suverene odluke kako bi zaštitili slobode svojih građana, kao i da ljudi žele da žive u slobodi bez obzira da li su u Belorusiji, Libanu, Hongkongu ili negde drugde, prenosi STA.

- Znam da se Slovenija ponosi time što je lider u nauci i tehnologiji. Kada postanete čista 5G država, kao što to danas radite, učvrstićete tu poziciju. Plima se okreće protiv Komunističke partije Kine i njenih napora da ograniči slobodu za sve nas - rekao je Pompeo.

Slovenački premijer Janez Janša govorio je o prošlosti Slovenije kao republike bivše Jugoslavije istakavši da je ta zemlja pre svega 32 godine bila deo "totalitarnog režima".

On se zahvalio SAD jer su u prethodnom veku dva puta došle u Evropu najpre da bi pomogli u borbi protiv nacizma, a zatim i u "oslobađanju od tiranije komunizma".

Video: Izgoreo toranj 5G mreže

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    Pampureo je opet napuhan.

  • Raša

    Žao im je jer ne mogu da zarade .

  • Paja

    Slovenija je pre Jugoslavije bila ''ciganska mala'' u Austrougarskoj, a Amerika je zdušno nasledila Hitlerov put u osvajanju celog i globalizaciji sveta sa navodnim savezinicima u NATO. Kineski ekonomski razvoj i širenje uticaja na ceo svet ih je toliko uplašio da ne znaju šta će dalje jer su ekonomski debelo posrnuli a države u kojima su im ''DONELI DEMOKRATIJU'' naglo se bude i pokušavaju da istisnu uticaj SAD na njihovu ekonomiju i suverinitet. U 5G mreži vide gubitak kontrole čovečanstva koje su imali ''Mikrosftom'' i ''Google''-om, jer 5G mrežom dostupnost informacija je mnogo brža svima i skoro neograničena.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima