3 Motorola telefona koji nude najviše za svoju cenu

Ako ste u potrazi za novim telefonom, novogodišnji praznici su pravi trenutak da obradujete, sebe ili dragu osobu

  • 1
Motorola Foto: Motorola

Odabir pravog telefona ponekada se može činiti kao veoma zahtevan izazov jer uvek gledamo da dobijemo maksimum za novac koji smo spremni da  potrošimo.

Kao sjajan izbor za sve koji žele odličan telefon po prihvatljivoj ceni u poslednje vreme sve više i više se nameće Motorola.

Kompanija se proteklih godina na velika vrata, i u velikom stilu, vratila u sam vrh proizvođača mobilnih telefona zahvaljujući odličnim budžetnim uređajima, ali i premijum i revolucionarnim telefonima kao što su Motorola edge+ i legendarni razr koji sada dolazi sa ekranom na savijanje.

Motorola telefoni su takođe posebni zbog toga što dolaze sa gotovo čistom verzijom Androida koja je najpribližnija onome kako je Google zamislio ovaj operativni sistem. To znači da Motorola telefoni nemaju duplirane aplikacije i zahtevne softverske skinove koji samo usporavaju rad i opterećuju procesor i grafičku kartu – i samim tim rade mnogo brže od konkurencije koja na svoje uređaje već u fabrici instalira brojne nepotrebne aplikacije.

Ipak, ovom prilikom ćemo fokus staviti na budžetnu klasu jer ona definitivno nudi najviše za uloženi novac, i izdvojiti 3 Motorola telefona koji predstavljaju najbolju kupovinu u ovom trenutku.

1. Motorola G9 Play - sve što želite, u jednom telefonu

Motorola G9 Play Foto: Motorola

Tražite super-brzi procesor koji vas nikada neće usporiti? Kako vam se čini sistem sa tri kamere sa glavnim senzorom od 48MP? Kako vam zvuči dva dana pune snage zahvaljujući bateriji od 5.000mAh?

Predstavljamo vam moto g9 play, dizajniran da isporuči snagu na svim poljima. Ovaj smartfon vam pruža najbolje iskustvo korišćenja u svakoj kategoriji i sigurni smo da će promeniti način na koji pratite i povezujete se sa svetom.

Moto g9 play je jedan od prvih smartfona na svetu koji ima super-brzu Qualcomm Snapdragon 662 Mobilnu Platformu.

Snapdragon 662 napravljen je tako da isporučuje povećane brzine rada i pruža zavidne performanse kako biste mogli da multitaskujete bez ikakvih problema i zastajkivanja. Osetićete kako telefon na svaku vašu komandu i potez reaguje istog trenutka, plus, možete da se prebacujete sa jedne otvorene aplikacije na drugu bez ikakvih problema zahvaljujući 4GB radne memorije.

Zahvaljujući sistemu sa tri kamere na modelu moto g9 play, bez ikakvih poteškoća možete da napravite zadivljujuće fotografije u bilo kojim svetlosnim uslovima i podešavanjima sa glavnim objektivom, dubinskim senzorom ili Macro Vision kamerom.

Masivna 5.000mAh baterija pruža vam 2 dana energije nakon samo jednog punjenja kako bi vam omogućila da strimujete muziku 83 sata, gledate video snimke 16 sati ili surfujete internetom 13 sati2. A kada vam je energija hitno potrebna, TurboPower će vam dati 2 sata korišćenja telefona nakon samo nekoliko minuta punjenja3.

Cena modela G9 Play u Srbiji iznosi 21.990 rsd. Dostupan je u prodaji kod mobilnih operatora uz tarifne pakete i svih Motorola prodajnih partnera.

Pogledajte detaljnu ponudu operatora:

MTS

MTS – Posebna akcija - uz kupovinu Motorola G9 Play telefona na poklon dobijate i model G8

Telenor

2. Motorola One Fusion+ - osetite punu moć kamere na Android telefonu

Motorola One Fusion+ Foto: Motorola

Motorola one fusion+ ima moćan sistem sa četiri kamere koji vam omogućava da stvarate ultra-realistične slike visoke rezolucije. Uživajte u nenadmašivoj jasnoći i preciznosti boja sa 64MP senzorom ultra visoke rezolucije koji je opremljen QuadPixel i Night Vision tehnologijom kako bi svaka fotografija bila oštra i svetla zahvaljujući 4x većoj osetljivosti na svetlo.

Slobodno dajte pun gas jer Motorola one fusion+ ima procesor koji može da izađe na kraj sa svime. Motorola one fusion+ isporučuje performanse i štedi bateriju zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 730 procesoru koji je opremljen naprednim funkcijama veštačke inteligencije koje čine multitasking neosetnim i na dohvat vaših prstiju donose energetsku efikasnost za optimalno gejming iskustvo.

Poslednja stvar koju želite kada slikate trenutke za pamćenje ili uživate u multimedijalnom sadržaju jeste upozorenje o niskom procentu baterije. Zato je one fusion+ opremljen 5.000mAh baterijom kako biste u svakom trenutku imali dovoljno energije za sve što želite da uradite.

Ono što ovaj model čini još atraktivnijim jeste specijalna prednja širokougaona pop-up selfi kamera koja iskače iz kućišta onda kada vam je potrebna, dok je ostatak vremena smeštena unutar telefona kako ne bi uticala na njegov atraktivan izgled.

Cena modela One Fusion+ u Srbiji iznosi 32.990 rsd. Dostupan je u prodaji kod mobilnih operatora uz tarifne pakete i svih Motorola prodajnih partnera.

Pogledajte detaljnu ponudu operatora:

Telenor

3. Motorola e7 plus – savršen jeftin telefon ipak postoji

Motorola e7 plus Foto: Motorola

Motorolina e porodica uređaja poznata je po tome što nudi izuzetne performanse i napredne funkcije po više nego pristupačnoj ceni.

Ako imate ograničen budžet, možete biti sigurni da će vam Motorola e7 plus pružiti jedinstvene opcije, pouzdanost, dugo trajanje baterije i odličnu kameru.

Moto e porodica poznata je po odličnoj vrednosti koju daje za novac, pogotovo jer na raspolaganju imate 48MP dual sistem kamera i 5.000mAh bateriju koja pruža dva dana korišćenja bez ikakve brige o dodatnom punjenju.

Nova generacija donosi i 50% bolje performanse zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 460 osmojezgrenom procesoru koji se stara da sve radi glatko i bez ikakvih zastajkivanja.

A tu su još i 4GB radne memorije za bezbrižan multitasking.

Ljubitelji multimedije svakako će znati da cene i veliki 6.5-inčni Max Vision HD displej, kao i 64GB prostora za skladištenje omiljenih filmova, muzike i serija.

Cena modela e7 plus u Srbiji iznosi – 19.999 rsd. Dostupan je u prodaji kod mobilnih operatora uz tarifne pakete i svih Motorola prodajnih partnera.

Pogledajte detaljnu ponudu operatora:

MTS

Telenor

Najbolje od svega, Motorola svima koji kupe jedan od njenih telefona u okviru akcije „Probaj Motorolu“ pruža priliku da vrate uređaj u roku od 30 dana nakon kupovine ako kojim slučajem nisu zadovoljni svojim izborom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA