Maksimalno iskoristite život uz moto g30 i moto g10

Predstavljamo vam Motorola moto g30 i moto g10, dva smartfona koji donose jedinstvene prednosti koje će sve druge telefone i dugotrajne baterijeostaviti daleko iza sebe...

  • 0
Motorola g10 i g30 Foto: Motorola

U svetu koji se konstantno menja, Motorola nastavlja da transformiše tehnologiju i pomera granice industrije. Danas kompanija ulazi u novu eru sa svojom moto g porodicom - najavljujući dva nova smartfona koji odslikavaju Motorolinu misiju da korisnicima pruži izuzetnu vrednost i premijum funkcije kada su u pitanju budžetni uređaji nudeći brojna unapređenja kao što su izuzetne kamere i vrhunske performanse.

Predstavljamo vam moto g30 i moto g10, dva smartfona koji donose jedinstvene prednosti koje će sve druge telefone i dugotrajne baterije ostaviti daleko iza sebe, kako bi korisnici mogli da u potpunosti uživaju u svim unapređenjima bez ikakvih briga.

Želite izvanrednost? Dobijate je uz sistem sa 4 kamere na modelu g30

Novi moto g30 kombinuje izuzetan sistem kamera i zapanjujuće iskustvo gledanja sadržaja sa još više dostupnog prostora za skladištenje podataka. Sistem 4 kamere rezolucije 64MP ultra-visoke rezolucije pruža oštrije i svetlije fotografije visoke rezolucije kako bi se vaš sadržaj isticao bez obzira na to iz kog ugla ga posmatrate. Quad Pixel tehnologija se stara da vaše slike buduoštre i svetle zahvaljujući 4x povećanoj osetljivosti na svetlo, a možete i da se prebacite na Night Vision mod za živopisne fotografije koje odlikuje zapanjujuća jasnoća i znatno preciznije boje.

Ultraširoki objektiv (118°), u poređenju sa standardnim objektivom (78°), pomaže vam da u kadar stavite 4x više onoga što želite da slikate kako biste zabeležili svet baš onako kako ga vidite. Posebna Macro Vision kamera dovešće vas 4x bliže onome šta slikate kako biste mogli da vidite i najsitniji detalj koji bi vam inače pobegao sa standardnim objektivom - bilo da je u pitanju slika prirode ili krupan kadar vašeg omiljenog jela.

Zamaglite pozadinu vaših fotografija kako biste dobili portrete profesionalnog kvaliteta uz pomoć dubinskog senzora. Selfiji dostojni najboljih Instagram naloga vam takođe neće predstavljati nikakav problem zahvaljujući prednjoj 13MP kameri, bez obzira na to da li ih pravite po danu ili tokom noćnog izlaska.

Oživite omiljene igre, filmove i video četove na 6.5-inčnom Max Vision HD+ displeju. Sa 90Hz frekvencijom osvežavanja ekrana, koja je uglavnom privilegija znatno skupljih telefona. Primetićete znatno manje zastajkivanja i tečniju sliku za maksimalno uživanje u svim tipovima video sadržaja. Uz 128GB interne memorije imaćete dovoljno prostora za sve fotografije, filmove, pesme, aplikacije i omiljene igre. U slučaju da vam ipak ponestane prostora, možete da dodate do 512GB interne memorije uz pomoć microSD kartice.

Motorola želi da maksimalno uživate u svemu što život pruža bez brige o tome da će vam se baterija isprazniti. Velika 5.000mAh baterija unutar modela g30 pružiće vam preko 2 dana korišćenja telefona nakon samo jednog punjenja, a tu je i TurboPower funkcija koja vam pruža do 12 sati dodatnog korišćenja telefona nakon samo 20 minuta punjenja, kako nikada ne biste morali da čekate energiju koja vam je potrebna.

Qualcomm Snapdragon 662 Mobilna Platforma donosi unapređene performanse za brzo deljenje sadržaja, editovanje fotografija i uživanje u najboljim igrama uz glatku i živopisnu grafiku. Plus, sa opcijama do 6GB RAM-a, možete da koristite nekoliko aplikacija u isto vreme bez ikakvog kočenja.

Želite da istražujete više? Sada možete uz moto g10

Sa novim 45MP sistemom sa 4 kamere na modelu moto g10 možete da pravite oštrije slike u uslovima lošijeg osvetljenja, živopisne fotografije u noćnim časovima, prelepe portrete i neverovatno detaljne fotografije sa izuzetnom lakoćom. Quad Pixel tehnologija i Night Vision režim slikanja čine da svaka fotografija bude vredna čuvanja, a tu je i dodatna svestranost koju pružaju ultra-široki objektiv, Macro Vision kamera i dubinski senzor za fotografije izuzetnog kvaliteta.

Uživajte u slobodi korišćenja koja traje preko dva dana nakon samo jednog punenja baterije zahvaljujući velikoj 5.000mAh bateriji koja pruža sate i sate strimovanja muzike, gledanja filmova i surfovanja internetom.

Sav omiljeni sadržaj možete smestiti unutar 64GB interne memorije koja može biti proširena do 512GB zahvaljujući micoSD kartici2.

Svakodnevna iskustva kao što je pravljenje fotografija i korišćenje Google asistenta postaju još bolja i inspirativnija zahvaljujući AI mogućnostima koje donosi Qualcomm Snapdragon 460 mobilna platforma. Uživajte u pojačanim performansama koje renderuju grafiku znatno brže i bez dodatnog crpljenja baterije uz 4GB radne memorije najnovije generacije.

Zapanjujući 6.5-inčni Max Vision HD+ zaokružuje već impozantno multimedijalno iskustvo. Sa 20:9 odnosom stranica ekrana i površinom displeja koja zauzima 85% prednje strane telefona, g10 donosi maksimalan užitak gledanja sadržaja uz brzo reagovanje na dodir, pritisak ili prelaz prstima.

Softverske inovacije sa smislom

Motorolin My UX korisnički interfejs donosi pregršt alata koji unapređuju Android operativni sistem i pomaže vam da muziku, filmove, igre i teme uređaja podignete na novi nivo zahvaljujući posebnim podešavanjima. Pored gestova koje korisnici dobro poznaju i vole, kao što su uključivanje lampe prostim pomeranjem zgloba šake dok drže telefonili aktiviranjem kamere okretom zgloba, nova swipe to split funkcija dozvoljavam vam da podelite ekran na dve celine kako biste u isto vreme mogli da radite više stvari. Gledajte video i četujte sa prijateljima istovremeno, ili simultano radite na više dokumenata za maksimalnu efikasnost.

My UX ne sputava iskustvo korišćenja čistog Androida kako bi korisnici mogli da uživaju u punoj snazi Android 11 operativnog sistema bez nezgrapnih softverskih skinova ili duplih aplikacija koje ga usporavaju.

Otkrijte bolje upravljanje razgovorima u aplikacijama za slanje poruka, poboljšanu kontrolu nad povezanim uređajima i znatno direktnijem pristupu bezbednosti podataka u novoj nadogradnji na Android 11.

Dostupnost i cene

Moto g10 i moto g30 modeli će u Srbiji dostupni sredinom marta po ceni od 19.990 rsd (moto g10 4/64GB), odnosno 26.990 rsd (moto g30 6/128GB)

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA