≫ 

Pojavile se prve zvanične slike providnog Nothing Phone (1) telefona, evo kako će izgledati

Iako ne daje potpun uvid u unutrašnje komponente na način na koji su mnogi očekivali, tu je sasvim dovoljno uvida da izgled bude neobičan

  • 0
Nothing Phone (1) Foto: Twitter/@nothing

Kompanija Nothing, poznata po svojim bežičnim slušalicama earbuds (1), već neko vreme zadirkuje korisnike interneta potpuno novim telefonom na tržištu. Sada, sam osnivač kompanije kaže da je curenja danas teško obuzdati, pa je Nothing odlučio da sam pokaže uređaj.

Prvi utisak o ovom mobilnom uređaju bele boje jeste da je dizajn apsolutno minimalistički, ali ni upola providno koliko su mnogi očekivali.

Iako ne daje potpun uvid u unutrašnje komponente, izgled telefona je svakako neobičan.

Od komponenti koje vidimo na poleđini Nothing phone (1) izdvajaju se dve kamere za sada još uvek nepoznatih karakteristika, a tu je i kalem za bežično punjenje ovog telefona koji zauzima centralni deo poleđine ekrana, piše Benchmark.

Pored toga, primećujemo i nekoliko traka koje će svetleti. One se nalaze upravo oko kalema za bežično punjenje, oko modula sa dve kamere, a tu su još jedna prava vertikalna linija pri dnu telefona i jedna iskošena traka u gornjem desnom uglu ekrana. Upravo te svetleće trake su ono što je bilo vidljivo na prvom posteru za Nothing phone (1) kada je najavljeno da novi telefon stiže na leto.

Kako prenosi portal Techcrunch, Nothing phone (1) najverovatnije će imati Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 mobilni čipset. Od ostalih karakteristika očekuje se ram telefona od recikliranog aluminijuma, a ostale specifikacije u ovom trenutku nisu poznate. Više ćemo saznati 12. jula kada se planira predstavljanje ovog uređaja publici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA