3 stvari po kojima se Motorola g82 izdvaja od konkurencije

Motorola G82 ne izdvaja se od konkurencije samo povoljnom cenom od 39.990 rsd, već donosi brojna unapređenja koja su korisnicima od izuzetne važnosti

  • 0
Motorola g82 Foto: Motorola

Jake specifikacije, iako i dalje bitne, više nisu jedina stvar po kojoj se neki model izdvaja u očima kupaca. Kupci danas podjednaku pažnju poklanjaju kvalitetu ekrana, kamerama i iskustvu korišćenja uređaja koje ide dalje od jačine procesora i memorije - koji sami po sebi ne znače mnogo ukoliko je to sve što neki telefon ima.

Motorola G82 zato donosi izuzetan ekran, odlične kamere i audio iskustvo – sve ono što korisnici danas žele, ali vrlo retko mogu da dobiju u jednom uređaju srednje klase i pristojne cene, jer su u pitanju funkcije uglavnom rezervisane za znatno skuplje uređaje.

Opremljena najnaprednijim ekranom ikada na nekom modelu g serije, Motorola g82 dolazi i sa multidimenzionalnim Dolby Atmos zvukom i stereo zvučnicima, naprednim kamera sistemom, kao i dugotrajnom baterijom.

Motorola g82 Foto: Motorola

Ekran

Motorola G82 opremeljena je 6.6-inčnim pOLED displejom sa izuzetno visokim osvežavanjem od 120Hz koje se stara da sve na njemu bude izuzetno fluidno i glatko. Kvalitet ekrana i osvežavanje ekrana posebno dolaze do izražaja prilikom gledanja video sadržaja i gejminga.

Zahvaljujući 6GB radne memorije, sav sadržaj se na ekranu prikazuje bez ikakvog zastajkivanja i seckanja, bilo da surfujete internetom ili koristite više aplikacija u isto vreme.

Kamera

Bez obzira na trenutak, Motorola g82 5G poseduje kameru koja može da ga zabeleži. Telefon dolazi sa 50MP glavnom kamerom koja koristi Quad Pixel tehnologiju, 8MP 2-u-1 sočivom sa ultraširokim objektivom i dubinskim senzorom za dve jedinstvene perspektive i 2MP Macro vision kamerom za slikanje najsitnijih detalja. Na prednjoj strani telefona smeštena je 16MP selfi kamera sa DualCapture modom koji korisnicima dozvoljava da u isto vreme snimaju prednjom i zadnjim kamerama.

Kada je fotografisanje u uslovima lošijeg osvetljenja u pitanju, Motorola G82 poseduje i Night Vision mod koji pruža unapređenu jasnoću i oštrinu fotografija kada na raspolaganju nemate dovoljno svetlosti.

Poseban dodatak je i optička stabilizacija slike (OIS), koja omogućava oštre fotografije bez podrhtavanja kada se slika pri slabom osvetljenju, u pitanju je još jedna funkcija koja je prilično retka u ovom cenovnom rangu i uglavnom se može videti na premijum modelima.

Motorola g82 Foto: Motorola

Zvuk

Brzina, kvalitetan ekran i napredne kamere na modelu G82 zaokruženi su odličnim audio iskustvom koje multimedijalni sadržaj podiže na nov nivo.

Motorola G82 opremljena je stereo zvučnicima sa Dolby Atmos podrškom kako bi mogla da pruži širi raspon i oštrinu zvuka – otkrivajući tako korisnicima nove detalje u pesmama i filmovima. Tu je i pametno pojačalo koje dozvoljava veću glasnoću bez gubljenja kvaliteta zvuka.

Fanove kvalitetnog zvuka će obradovati i podatak da ovaj model poseduje i 3.5mm džek za slušalice, pa tako mogu da uživaju u zvuku svojih omiljenih žičanih slušalica bez potrebe za kupovinom bežičnih.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA