Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri nove zvezde Samsung galaksije zvanično predstavljene u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promociji fantastične Galaxy S23 serije pametnih telefona prisustvovali su brojni mediji iz Srbije i Crne Gore, poslovni partneri i osobe iz javnog života

  • 0
Samsung Galaxy S23 event Foto: Samsung Promo

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novu eru Galaxy inovacija na svom spektakularnom događaju u novootvorenom prostoru beogradske galerije Štab.

Promociji fantastične Galaxy S23 serije pametnih telefona prisustvovali su brojni mediji iz Srbije i Crne Gore, poslovni partneri i osobe iz javnog života. Regionalna muzička diva Nina Badrić oduševila je sve prisutne magičnim nastupom i priredila veče za pamćenje.

"Drago mi je što sam deo ovog ekskluzivnog događaja i što sam imala priliku da svojim nastupom ulepšam svima ovo posebno veče predstavljanja novih tehnoloških dostignuća. Uvek je lepo nastupati u Beogradu i sa publikom podeliti neverovatnu energiju koju ovaj grad ima", izjavila je Nina Badrić.

Jedinstveno mobilno iskustvo za sve ljubitelje Samsung Galaxy pametnih telefona, upotpunio je najnapredniji sistem kamere koji je prilagođen skoro svim uslovima svetla i osmišljen da zabeleži neverovatne detalje.

Gosti su imali priliku da tokom cele večeri prave najlepše foto i video snimke u zonama Power, Reflection i Sensual i isprobaju unapređenu Nightography funkciju kamere.

Sjajna atmosfera je trajala do kasno u noć, a nezaboravnom provodu je doprineo odličan muzički program i specijalan performans sa svetlosnim efektima.

Naručite pre svih

Galaxy S23 serija dolazi u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande. Uz kupovinu uređaja iz Galaxy S23 serije dobijate model sa dvostruko većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante i uštedite do 22.000 RSD.

Promocija traje do 16. februara ili do isteka zaliha.

Napomena: Odnosi se na Galaxy S23 8/256 GB po ceni od 8/128 GB, Galaxy S23+ 8/512 GB po ceni od 8/256 GB i Galaxy S23 Ultra 12/512 GB po ceni od 8/256 GB. Ne uključuje model od 1 TB.

Za više informacija o seriji Galaxy S23 posetite OVAJ LINK.

A našu recenziju Samsung Galaxy S23 Ultra telefona možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA