Objava koja izbezumljuje! Okačila je fotku beba sa ultrazvuka i napisala da čuda i haos stižu u aprilu 2018, a šok sledi tek kada pročitate status do kraja (FOTO)

Status koji se šeruje kao "lud"

  • 3

Društvene mreže ljudi, između ostalog, koriste kako bi svoje prijatelje obavestili o važnim događajima u njihovom životu. Tako su nedavno na Facebooku devojke i žene počele da postavljaju jedan status čiji sadržaj može da se doživi kao lepa stvar, ili šokantna.

Samo Marka Zakerberga niste mogli da blokirate na Fejsbuku. Sada ne možete ni ovu osobu!

- Taman kad sam mislila da ne mogu biti u većoj gužvi od svega što mi se dešava ove godine, ispostavilo se da će sledeća godina biti još uzbudljivija!!! Nije bilo očekivano, htela sam svima da kažem posebno, ali nisam imala vremena. Ova dva mala čuda stižu u aprilu 2018. I jedva čekam da vidim koliku ce sreću i haos da donesu!!!

Veliki broj žena postavio je ovaj status sa slikom ultrazvuka bebe, ali je na kraju imao i mali "dodatak".

Foto: Facebook

- Nemam pojma ko su srećni roditelji, ali kopiraj ovaj status da i ti malo izbezumiš svoje prijatelje.

Status je očigledno deo šale čiji je cilj bio da se poveruje da je ta žena zaista trudna, i tako iznenadi svoju porodicu, dečka, prijatelje...

Pošto se poenta nalazi na kraju statusa, verujemo da su mnogi naseli na šalu i poverovali da je istina. Onih kojih se direktno tiče, sigurno su prebledeli.

Ali, ovo je samo još jedan trend statusa koji svi šeruju. Čekamo koji je sledeći.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA