Otkrivena mračna tajna tehnoloških moćnika u Silicijumskoj dolini: Orgijanje, droga i otvoreni brakovi su tamo svakodnevica

Prema delovima knjige koji su objavljeni u magazinu "Vanity Fair", višednevne orgije u kojima učestvuju "high-tech" preduzetnici i investitori javna su tajna tehnološke elite

  • 0

Muška elita Silicijumske doline poznata je po redovnom priređivanju ekstravagantnih seksualnih zabava s obiljem droge i žena, otkrili su upućeni sugovornici novinarki uglednog "Bloomberga", Emili Čang.

Nakon dve godine istraživanja, ona će uskoro objaviti knjigu koja se bavi upravo razotkrivanjem razuzdanog načina života tehnoloških moćnika.

Prema delovima knjige objavljenima u magazinu "Vanity Fair", višednevne orgije u kojima učestvuju "high-tech" preduzetnici i investitori javna su tajna tehnološke elite, iako većina izvan Silicijumske doline o tome nema pojma.

Ovi ljudi po ceo dan samo odmaraju, a na račune imaju milione: Otkrivena tajna bogatih inženjera Silicijumske doline!

Knjiga "Brotopia: Breaking Up the Boys' Club of Silicon Valley" temelji se na svedočenjima nekoliko desetina osoba koje su, većinom anonimno, progovorile o stvarima koje su doživele na tim zabavama.

Foto: Wikimedia / Coolcaesar

Gotovo uvek neizostavan deo zabave čini konzumiranje droge MDMA, koja se često poslužuje u obliku tabletica s logotipom neke od velikih tehnoloških kompanija. Međutim, pre nego što se zvanice nadrogiraju, veče započinje klasično - uz večeru i piće, da bi na kraju završila seksom, ponekad u grupama po troje.

Organizatori se uvek pritom trude da na takvim zabavama bude barem dvostruko više žena od muškaraca.

Zvanice se o mestu i vremenu zabave obaveštavaju usmeno, ili putem Facebooka, Snapchata i sličnih aplikacija, a lokacije razuzdanih orgija su svuda - po različitim vilama u okolini San Franciska, dvorcima u dolini Napa, kućama na plaži u Malibuu, pa čak i na jahtama u Ibici.

Foto: Pixabay.com

Emili Čang otkriva da čak ima gostiju koji na takve zabave dolaze sa svojim suprugama, jer su "otvoreni brakovi" navodno sve učestalija pojava u tehnološkim krugovima.

Međutim, mnoge žene u Silicijumskoj dolini nađu se u nevolji ukoliko ih pozovu na jednu od takvih zabava.

- Ukoliko učestvujete u tim seksualnim zabavama, nemojte pomišljati da ćete ikada pokrenuti svoju kompaniju ili da će neko investirati u vaš projekt. Ta se vrata zatvore. Međutim, ukoliko ne učestvujete, isključe vas tako da ste u nevolji šta god učinili - efektno je sažela nezavidan položaj preduzetnica u high-tech industriji, jedna od sagovornica u knjizi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA