• 5

Tim Kuk otkrio šta misli o ljudima koji kupuju Appleove proizvode

Šef Apple ima prilično zanimljiv pogled na svoje mušterije

  • 5

Apple je ove nedelje održao sastanak sa svojim članovima borda u vezi sa finansijama, a taj događaj se poklopio sa predstavljanjem kompanijinih novih bežičnih slušalica AirPods Pro.

Tom prilikom, direktor kompanije Tim Kuk odvojio je malo vremena kako bi pričao o tome šta on misli ko će kupovati ovaj novi proizvod.

On veruje da su Appleove mušterije imućne i toliko osetljvie da će odvojiti vremen da porazmisle da li im, pored starih, trebaju i Appleove nove slušalice koje poništavaju spoljnu buku.

Drugim rečima, on veruje da će ta osetljivost dati prednost novim slušalicama jer je ljudima portrebno da se ponekada izoluju od spoljnog sveta - jer su osetljivi, i mogu sebi da priušte još jedan par slušalica koje se prodaji po ceni od 250 dolara.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • U pravu je

    I drugim recima receno, ovce, kupujte jer nam trebaju vase pare.

  • Majkan

    Eto ja tvrdim da su applove musterije operisane od tehnike.Znam ih bar 50.Nemaju blage veze o svom uredjaju al zato znaju da je najbolji, naj ispeglaniji software itd i naravno nj skuplji.I onda uzmem njihov tel i stavim pored mi 9t pro kineza 2x jeftinijeg i pokazem koliko nemaju blage veze o nicemu.Ne znam dali ste primetili kako nose punjace sa sobom.gde god odu, u goste, kafic ... Imaju punjac u jednim kolima ,drugim,kuci, na poslu.Izem ti proizvodjaca ni bateriju zglavnu nema 2 dana da izgura.

  • Dasa

    Sve vise mi se cini da je on u pravu!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima