Ovaj neverovatan kućni bioskop na sklapanje, koji izlazi iz poda, košta kao kuća

Veliki 4K MicroLED ekran od 165 inča sastavljen je od pet pojedinačnih panela, koji zahvaljujući naprednoj tehnologiji, kada se spoje izgledaju potpuno ujednačeno

  • 0
kućni bioskop Foto: C SEED / Promo

Veliki televizor sa ekranom dijagonale 165 inča, koji pritiskom na dugme izlazi iz poda, i posle odgledanog filma "nestaje" na isti način, izgleda kao "dodatna oprema" kabineta nekog od onih živopisnih neprijatelja Džejmsa Bonda.

Veliki "nestajući" 4K MicroLED ekran delo je austrijske kompanija CSEED i sastavljen je od pet pojedinačnih MicroLED panela, koji zahvaljujući svom Adaptive Gap Calibration sistemu, kada se spoje izgledaju potpuno ujednačeno.

Taj sistem meri udaljenost između panela, na osnovu čega njegovi senzori visoke rezolucije mogu da otkriju potencijalne "razmake", pre nego što se veliki ekran televizora sastavi, prenosi Bug. Napredna tehnologiju, nakon sklapanja, gledaocima omogućava osećaj kao da se nalaze pred bioskopskim platnom.

Televizor je smešten u aluminijsko kućište i opremljen zvučnicima od 250W, kao i jednim subwoofer-om snage 700W.

Sve to, naravno, prati i adekvatna cena, pa je za ovaj gigantski sklapajući TV potrebno izdvojiti koliko i za jednu bogato opremljenu vilu.

Cena je vrtoglavih 400.000 dolara - plus "ruke", budući da proizvođač isporuku i montažu dodatno naplaćuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA