Neki kripto entuzijasti skuplje plaćaju virtuelne automobile nego prave

Zašto kupiti pravi auto, kada možete kupiti neki GIF ili .jpg

  • 0

Tokom septembra prošle godine, kompjuterski renderovana fotografija na kojoj se nalazi ljubičasti Nissan GT-R prodata je na aukciji za više od 2,3 miliona dolara.

Dakle, zašto biste dali nešto preko 200.000 dolara za najmoćniju verziju ovog automobila pod imenom Nismo kada možete lepo da uzmete NFT za nekoliko miliona i ne brinete o tome da li ćete možda preterati sa gasom i zakucati se u obližnje drvo ili ogradu.

Lamborghini Huracan, jedan od najlepših automobila ove kompanije može se kupiti za oko dve stotine hiljada dolara. Međutim, šta će vam to kada biste za 250.000 mogli da kupite video na kom se vidi kako ovaj automobil eksplodira.

DeLorean u solidnom stanju možete pronaći za nekih pedesetak hiljada dolara. Ali, hoće li upaliti na zimu, koliko koštaju delovi, možete li da nađete brisače za njega kad se istroše ipak je to raritet, ko još ima vremena i živaca da brine o svemu tome. Nego, ako već želite ovaj automobil u vašoj kolekciji, a ne želite ove silne brige, za njegov NFT treba izdvojiti samo oko 180.000 dolara.

Konačno, najskuplja stavka na ovoj listi nije čak ni automobil. Već jedan pišljivi 2D logo, a koji kombinuje čoveka i automobil, i koji košta neverovatnih 8 i po miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA