iStyle od sada i u TC Galerija

Iskoristite neverovatne popuste i osvojite MacBook Air

  • 0
iStyle Foto: Promo

U petak, 9. septembra u 17h, otvara se nova iSTYLE Apple Premium Reseller prodavnica u prizemlju TC Galerija - omiljenoj šoping destinaciji u regionu. U prijatnom ambijentu osmišljenom po Apple standardima, posetioci i fanovi Apple brenda biće u prilici da isprobaju inovativne proizvode i rešenja, uključujući Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, kao i širok asortiman dodataka za Apple uređaje.

Posetioce tradicionalno očekuju dobra atmosfera, više od 50 vrednih poklona, kao i brojne pogodnosti i iznenađenja, dok će najbrži biti u prilici da se oprobaju u kolu sreće i osvoje nagradu, bez obzira na to da li su planirali kupovinu.

Otvaranje prodavnice u petak obeležiće i neverovatni popusti na širok asortiman proizvoda, među kojima su MacBook Air, iPhone 13, Apple Watch serije 7, Apple AirPods, sa uštedom do čak 34.990 RSD, a svi popusti su eksluzivni i važiće samo za posetioce nove iSTYLE prodavnice u TC Galerija. Sve popuste možete pogledati na ovom linku.

Na dan otvaranja nove prodavnice u Beogradu, iSTYLE je pripremio i vredne nagrade za najbržih 50 posetilaca, kao i još vaučera za dodatne popuste, na čelu sa najnovijim MacBook Air M2 računarom na poklon, čija je vrednost 206.290 RSD! MacBook Air M2 fantastičnih performansi možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA