Dobar telefon u džepu je obavezna stvar ovog leta: Sa ovim smartfonima ćete maksimalno uživati na odmoru

Karakteristike telefona koje su korisnicima u našem regionu najznačajnije savršeno su ukombinovane u nove modele kineskog giganta

  • 5

Napredak pametnih telefona doveo je do toga da su oni zamenili mnoge druge uređaje koji su nam potrebni na letovanju poput foto-aparata, kamera, navigacije...

Tokom leta je najbitnije da vam baterija na telefonu izdrži ceo dan: Saznajte koji modeli vas nikada neće izneveriti!

Istraživanje "Huawei letnji barometar" pokazalo je da je velika memorija krucijalna odlika pametnog telefona za 67 odsto ispitanih korisnika.

Pored toga, više od 70 ispitanika je reklo da se oslanja na svoj telefon za korišćenje mapa i GPS navigacije.

Prema rezultatima ankete, velika brzina procesora je bitna za 62 odsto korisnika pametnih telefona. To je čini tek četvrtom najpoželjnijom odlikom među korisnicima. Takođe, visok kvalitet ekrana je značajan za 59 odsto anketiranih.

Kako plaže nisu baš najpogodnije mesto za nošenje foto-aparata, mnogi se odlučuju da pored sebe imaju telefon na koji će moći da se oslone i da u svakom trenutku zabeleže po neku uspomenu sa dragim ljudima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Istraživanje je pokazalo da više od 90 odsto ljudi koristi telefon kao kameru tokom odmora. Baš iz tog razloga, čak 62% korisnika u Evropi kaže da želi da im kamere telefona budu visokog kvaliteta. Pri tome misle na obe kamere, prednju i zadnju.

To nije iznenađujuće, jer veliki broj ljudi, čak 73 procenta, slikaju selfije, obično pomoću prednje kamere, ili uz pomoć selfi štapa.

Sve pomenute karakteristike koje su korisnicima u našem regionu najznačajnije savršeno su ukombinovane u nove modele kompanije Huawei.

Foto: Promo

Huawei P10, P10 Plus i P10 Lite su telefoni koji se svojim dizajnom, specifikacijama, kvalitetu, dugom trajanju baterije i ceni izdvajaju od konkurencije.

Novi modeli kompanije Huawei učiniće ovo i svako naredno leto nezaboravnim sa puno lepih uspomena, jer vas oni ni u jednom trenutku neće izneveriti.

Huawei P10 i P10 Plus poseduju Kirin 960 procesor kao i potpuno novi EMUI 5.1. Kirin 960 je najnoviji Huawei SoC chipset. Višejezgarni CPU obezbeđuje bolji SoC nego ikada do sada, a GPU donosi poboljšanje od 180 procenata u performansama i porast od 40 odsto energetske efikasnosti.

Foto: Promo

Dvostruka zadnja Leica kamera 2.0 pametnog telefona Huawei P10 i dvostruka zadnja Leica kamera 2.0 Pro Edition pametnog telefona Huawei P10 Plus, lao i prednja Leica kamera omogućavaju korisnicima da naprave veliki izbor fotografija portreta. Uz monohromatski sensor od  20MP, RGB senzor od  12MP  i unapređene algoritme fuzije, nova P serija donosi vrhunske tehničke i umetničke funkcije fotografisanja.

Huawei P10 i P10 Plus imaju bateriju od 3.200 i 3.750 mAh kao i opciju super brzog punjenja. Rešenja brzog punjenja na niskom naponu i pri niskim temperaturama dolaze sa najbezbednijim zaštitnim mehanizmom na bazi 5-gate, koji nudi praćenje napona, struje i temperature u realnom vremenu, čineci punjenje ne samo bržim, već i bezbednim

Više informacije pogledajte na www.consumer.huawei.com/rs.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA