SVAĐA NA TVITERU: Pirs Morgan tvitnuo Madoni da je ne želi u svojoj emisiji

Čuveni voditelj javno saopštio kraljici popa svoju odluku

  • 0

Pirs Morgan javno je saopštio da Madona nikada neće biti gošća u njegovoj emisiji. Pirs je to tvitnuo kraljici popa u utorak uveče. "Dobrodošla na Tviter. I dalje nećeš biti gošća u mojoj emisji.  S ljubavlju Pirs X."

Pošto je dobila taj tvit,  Madonin menadžer Gaj Oziri je uzvratio: "Stvarno?" i postavio pismo od Pirsovog producenta koji poziva Madonu da bude njegova gošća u britanskom šou programu.

Morgan je uzvratio: "Madona neće biti gošća u mojoj emisiji na CNN-u, a to nema veze sa mojom britanskom emisijom, koja joj je uputila pozivnicu. Ali eto, neće biti gošća ni u toj emisiji."

Tražeći razlog zle krvi, novinari su došli do izvora bliskog pevačici koji kaže da kraljica popa nema pojma što je Pirs toliko ljut na nju, dodajući da ona čak nema pojma ko je on.

Pirs je u januaru 2011. izjavio da je odlučio da nikad ne pozove Madonu u svoj šou, "jer ga iritra 20 godina". Tako da, ispada da onaj poziv za  gostovanje definitivno nije potekao od Morgana.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA