Gurao mi je prste u... Još jedna žena iz Holivuda progovorila o gadostima koje joj je radio Ben Aflek! (FOTO)

Poznati holivudski glumac, prepoznatljiv po romantičnim ulogama krije mračnu tajnu svoje ličnosti

  • 7

Nakon što je čitav Holivud potresla priča o slavnom producentu Harviju Vajnštajnu, koji je seksualnim ucenama uznemiravao neke dame iz svetkog šou biznisa, pojavile su se i spekulacije da je i glumac Ben Aflek takođe skoln ovim perverzijama.

Pobesnela Veštica umalo PRETUKLA Minu, obezbeđenje uletelo u poslednji čas, a onda se vratila i PLJUNULA je posred lica! (VIDEO)

Ova vest je mnoge šokirala, jer smo navikli da gledamo Afleka u romantičnim filmovima poput filma "Devojka iz Džersija" i mnogim drugim, gde je svojim šarmom i pitomim ulogama osvajao srca žena širom sveta. Međutim, još bi svi tako gledali na poznatog glumca da se nije oglasila žena koja je bila izložena seksualnim uznemiravanjima od strane glumca. Naime reč je o šminkerki Anamari Tendler, koja je na svom Tviter profilu napisala šta joj je priredio poznati glumac.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

- I ja bi želela da mi se Ben Aflek izvini. Zgrabio me je za guzu - napisala je. Kasnije je dodala da je hodao pored nje, zgrabio joj guzove i gurnuo prst među njih.

Printskrin: Twitter/ Annamarie Tendler

Glumac je želeo da sve ispadne slučajno i spontano, pa je ovu zamisao pokušao da sprovede na Dodeli zlatnog globusa 2014. godine. Slična iskustava imala je i glumica Hilari Barton, zvezda serije "Tri hil", koja je takođe napala Afleka.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....@@

    13. oktobar 2017 | 16:55

    Pitam se da li se doticna zali ili hvali...???

  • Kami

    13. oktobar 2017 | 15:56

    Ma da , gde ste bile do sada!? Ne opravdavam ovako ponasanje glumca, nikako ali od jednom ovakva hajka govori o karakteru ,, zrtava''! Bljutavo kao i celi holivud.

  • None

    13. oktobar 2017 | 14:30

    Svi su cutali dok im je odgovaralo...sada kada se uzeo kes i stekla slava svi se razlajali...Ovi likovi sto to rade su debili...u sustini iskompleksirana i nadrogirana masa koja ne zna sta ce od sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA