≫ 

Pobesnela Veštica umalo PRETUKLA Minu, obezbeđenje uletelo u poslednji čas, a onda se vratila i PLJUNULA je posred lica! (VIDEO)

Anđela i Mina od sinoć su zvanično na ratnoj nozi

  • 7

U Zadruzi je sinoć odigrana Igra istine, za stolom, a tokom iste su sevale varnice sa svih strana i na videlo su izašli mnogi problemi, a u jednom trenutku umalo je pala krv!

Naime, Mina je u jednom trenutku Nemanji Đeriću Đeksonu postavila pitanje zašto spava sa Anđelom, kad zna da ona to ne zalsužuje da joj radi.

Nekoliko minuta pre nego što je Mina to pitala Đeksona Anđela se vratila u kuću iz Hitne pomoći u kojoj je bila jer joj se slošilo usled ciklusa. Čim je ušla, zamolila je sve da je ništa ne pitaju i da je ne pominju u pitanjima, što Mina nije ispoštovala. Čim je postavila pomenuto pitanje, počeo je prvo verbalni okršaj sa Vešticom, koja se onda iz sve snage zaletela na maloeltnicu i da nije bilo Đeksona sigurno je da bi Mina debelo stradala!

Anđela Veštica pitala Slobu kako bi se osećao i ponašao kad bi mu ŽENA ušla u Zadrugu, on se zbunio, pa odgovorio nikad KRAĆE!

Kada je u pratnji obezbeđenja ušla u kuću da uzme stvari, po izlasku, znajući da ne može da je udari, pljunula je po sred face!

- Ćuti, ka*ala si se tri meseca na jahti letos, mamu ti je*em ku*vinu! Sedamnaest godina imaš, više si k**čeva progutala nego ja. Sve ti je*em bolesno. Mamu ti je*em, da ti je*em! - vikivala je Anđela besno.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    13. oktobar 2017 | 12:02

    Preselile se sa jahtica u zadrugu, strasno koga mi gledamo

  • Vuk

    13. oktobar 2017 | 11:36

    Predlazem da se rijaliti ubaci MMA borac da bi se malo zaveo red

  • Ajme meni

    13. oktobar 2017 | 14:17

    Zamisli te kakva li ce ova,Mina biti majka supruga domacica snajkica, nju ko ozeni taj je lud sto posto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA